Facebook Pixel Διχασμένοι οι ΑΕΚτζήδες για το διαζύγιο και τον νέο προπονητή
| 2018-05-25 15:59:00

Εμφύλιος στην ΑΕΚ για Χιμένεθ και Ουζουνίδη: «Άσχετος κατσαπλιάς - Ξενέρωμα από νωρίς»

Κον-troll και σουτ
Εμφύλιος στην ΑΕΚ για Χιμένεθ και Ουζουνίδη: «Άσχετος κατσαπλιάς - Ξενέρωμα από νωρίς»

Ξέσπασμα των οπαδών για τις εξελίξεις στην Ένωση.

Διχογνωμία υπάρχει στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ μετά το διαζύγιο με τον Μανόλο Χιμένεθ. Κάποιοι αναγνωρίζουν την επιτυχία του Ισπανού, άλλοι τον αμφισβητούν, αμφότεροι, όμως, ευχαριστούν τον 54χρονο προπονητή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, η πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη σχολιάστηκε με σκεπτικισμό. Μερικοί είναι σίγουροι ότι θα αφήσει εποχή στην Ένωση, άλλοι, πάντως, αμφισβητούν το κατά πόσο θα πετύχει.

Διαβάστε τα μηνύματα που αλιεύσαμε από τα σχόλια των ΑΕΚτζήδων στο Facebook της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

-Δον Μανολο, εθυ δεν ελεγεθ πριν λίγο καιρό οτι θα εφευγεθ μόνο για την Θεβιγια; Κθαφνικα θεθ να γυριθειθ πατριδα εθπανια η βρηκεθ κάνα θυμβολαιακι καλό; Οπωθ κ να χει, ευχαριθτουμε για ολα, καλή θυνεχεια! (Θε απταιθτα θεβιγιανικα, για τους 2-3 που θα τα πιαθουν)

-Ομαδα που κατακτα πρωταθλημα,και αντι να κρατησει τον βασικο κορμο και να ενισχυθει με 3-4 προσθηκες επιπεδου τουλαχιστον europa league,ανταυτου αφηνει τον καλυτερο παιχτη της χρονιας να φυγει για 200 χιλιαδες,την στιγμη που εχει αναγκαστικα χασει και τον καλυτερο επιθετικο της,σημερα χανει παλι για 200 χιλιαδες διαφορα τον προπονητη της(με τα λαθη του)...δεν αλλαζει επιπεδο!Ουτε γινεται πριν ενα μηνα ολοι να τους απωθεωνουμε και τωρα ολοι να ειναι σκαρτοι!Γνωμη μου παιδια,μπορει να κανω και λαθος...

-1 κυπελλο και 1 ενα Πρωταθλημα στην θητεια του εδω,μα παντα μονιμα η επιθυμια να γυρισει στην Ισπανια.Στο καλο και να ερθει ο επομενος.Προσωπικα η αφιξη Ουζουνιδη με ικανοποιει προπονητικα σε ενα ποσοστο 70-75%,αλλα 100% σε οτι αφορα τον αμεσο εγκλιματισμό,την γνωση της ομαδας και της Ελληνικης νοοτροπιας.Ειμαστε με την ομαδα και οχι με αυτους που κανουν βαρυγδουπες δηλωσεις φιλωντας το σημα της ομαδας.Το σημα της ομαδας το φιλαμε ΜΟΝΟ εμεις.Στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο δεν χωρανε συναισθηματισμοι.Αλλωστε σας υπενθημιζω πως οι δικες μας προσωπολατρεις μας αποχαιρετησαν το μακρινο 1996 για οσους καταλαβαινουν.Μanolo σε ευχαριστω για ολα.

-Θέλω να πιστεύω ότι όταν σκορπαγααν τα πρώτα ημίχρονα χωρις να κάνουμε φάση κ όταν μας παίζανε άμυνα κ αφήναμε βαθμούς επειδή ο Μανόλο είχε τα κολληματα του ήταν φοβικός,ο Μαρίνος που είναι Έλληνας να παρακολουθούσε αυτά τα ματς που ειμασταν αγκαλιά με το πιεσόμετρο οι ΑΕΚτζηδες και να κάνει απλά τα αυτονόητα...Δηλαδή να μην ανακατεύει τη τράπουλα όταν βλέπει όνειρο και να βάζει να παίζουν οι καλύτεροι κ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ....Καλή συνέχεια κ ευχαριστουμε φοβιτσιαρη κόμπλεξικε μανολο...ΠΑΜΕ ΜΑΡΙΝΟ!

-Δεν μπορούμε να μιλήσουμε σοβαρά για προπονητή που πάει β Ισπανίας. Ο άνθρωπος γνωρίζει πως είναι ένας άσχετος κατσαπλιας, που έπεσε απ την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι και σου λέει ας φύγω τώρα γιατί του χρόνου δεν θα είναι του Αι Γιαννιου.

-Ειναι τεράστιο λάθος να χαρακτηρίσουμε σκάρτο άνθρωπο έναν επαγγελματία ο οποίος για δικούς του λόγους θέλει να αποχωρήσει! Ο Μανολο πρόσφερε παρά πολλά και σαν ΑΕΚτζης τον ευχαριστώ με την καρδιά μου! Όσο για την επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη την βλέπω ως ένα μεγάλο βήμα προόδου για την Ομάδα Μας! Τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή και ειναι μια επιλογή η οποία θα βελτιωσει ακόμα περισσότερο την ΑΕΚ! Και ο σκοπός αυτός ειναι.. να βελτιώνεσαι και να προοδεύεις! Καλή συνέχεια στον Μανολο και να πάνε όλα καλά με Μαρίνο!

-Ένα καλό καλοκαίρι μετά από πρωτάθλημα, δεν μπορούσατε να μας αφήσετε να κάνουμε ρε άτιμοι ε;

-Μαλλον δεν θα κανουμε σοβαρες κινησεις.. παλι με λαχια που μπορει να μας βγουν Μοραν Κλωναριδης θα την βγαλουμε.. μην μας ξενερωνετε απο τοσο νωρις.

-Ανταλλαγή λιβαγια με Μανόλο...πάλι τζάμπα την βγάλαμε και γλυτώσαμε και ευρα

-Τουλάχιστον αυτή τη φορά φεύγει επιτυΧιμενεθ! Καλή συνέχεια στην Β Ισπανίας

-Κριμα ρε φιλε,κριμα!!!Χωριο μας πηρε,πρωταθλητες μας αφησε.Τι πειραματα ειναι αυτα που κανουμε;

-Και φιλικο με τη λας παλμας το καλοκαιρι

-Σε αυτό το σημείο καταλαβαίνει κ ο πιο βλάκας ότι του χρόνου η ΑΕΚ ούτε πρωτάθλημα θα πάρει αλλά και στο champions δεν θα πάει πουθενά. Η παραίτηση του Χιμένεθ ήταν διάλυση της ομάδας. Μέχρι να σύνθεση ομάδα , να βρουν τους ρυθμούς τους παίχτες κ προπονητής , να δέσουν , θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο,προγραμματισμό κ τύχη. Η ΑΕΚ δυστυχώς μου δίνει την εντύπωση ότι δεν έχει σχέδιο. Ελπίζω το αποτέλεσμα να με διάψευση του χρόνου.

-Η διοίκηση η ίδια με τις πράξεις της (μεταγραφές/αποχωρήσεις /τελική διαμόρφωση του ρόστερ) θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τον θετικό ή αρνητικό χαρακτήρα αυτής της κίνησης).Αν ο Ουζουνίδης στηριχθεί και δουλέψει με ρόστερ παιχτών που ο ίδιος εγκρίνει πιστεύω οτι μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και πολύ καλύτερος από τον δουλευταρα και γεμάτο ενέργεια αλλά εντελώς αλλοπροσαλο ενίοτε και αυτοκαταστροφικο Χιμένεθ...Αν όμως ο ερχομός Ουζουνίδη σηματοδοτήσει περαιτέρω περικοπές στο μπάτζετ τότε κλαφτα.....

-Καθε χρονιά την ίδια περίοδο εκτός από πέρσι η ΑΕΚ ψάχνει προπονητή. Μια με τον Πογιετ μια και τωρα, με παραενα παιχνίδι(ζηλεψα την δόξα του παοκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags