Facebook Pixel Sportdog.gr | Πανικός στον ΠΑΟ: «Τρελάθηκε» ο Νταμπίζας με το «καπέλωμα» Παϊρόζ - Πότε κάνουν «ντου» οι Ασιάτες
| 2018-05-26 20:15:00

Πανικός στον ΠΑΟ: «Τρελάθηκε» ο Νταμπίζας με το «καπέλωμα» Παϊρόζ - Πότε κάνουν «ντου» οι Ασιάτες

Sportdog Team
Πανικός στον ΠΑΟ: «Τρελάθηκε» ο Νταμπίζας με το «καπέλωμα» Παϊρόζ - Πότε κάνουν «ντου» οι Ασιάτες

Ποιος «διώχνει» τον Έλληνα τεχνικό διευθυντή; Τι γίνεται με το deal;

O Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ βρέθηκε στην Αθήνα, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για να προχωρήσει το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού στην «PanAsia».

Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας τόνισε στον Αλαφούζο πως ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Νταμπίζας, ουσιαστικά θα έχει συμπληρωματικό ρόλο του Αβραάμ Γκραντ, ο οποίος θα είναι αυτός που θα παίρνει τις αποφάσεις στα ποδοσφαιρικά θέματα του συλλόγου, εφόσον ολοκληρωθεί το deal με την «PanAsia».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, στον Νταμπίζα δεν άρεσε ιδιαίτερα η συγκεκριμένη εξέλιξη. Αφενός γιατί περίμενε διαφορετικά τα πράγματα, παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί σχετικά για τον ρόλο του από Αλαφούζο και Πιεμπονγκσάντ, αφού ξεκίνησε δυναμικά τη θητεία του πετυχαίνοντας την ανανέωση του συμβολαίου του Χρήστου Δώνη. Κυρίως, όμως, «χαλάστηκε» με το γεγονός ότι ο Ταϊλανδός δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να τον υποβαθμίσει.

Πότε τελειώνει το deal

Όσον αφορά στην επικείμενη αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Τριφυλλιού, όλα δείχνουν ότι απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την «PanAsia».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα χρειαστεί μεν χρόνος για την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών, όμως πολύ δύσκολα θα «στραβώσει» κάτι. Πριν έρθει στην Αθήνα, ο Πιεμπονγκσάντ μιλούσε ανεπίσημα για την επισημοποίηση του deal την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, κάτι που φαντάζει μεν υπερβολικό, φανερώνει όμως ότι η ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι κοντά.

Πάντως, όπως έλεγε ο Ταϊλανδός, μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί το 60-70% του οικονομικού ελέγχου της ΠΑΕ, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται περίπου στη μισά η ολοκλήρωση του νομικού ελέγχου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags