Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα τινάζει όλα ο Κάιπερς – Αρνείται να πάει στην ΑΕΚ - Τα πάνω κάτω λόγω Ολυμπιακού
| 2018-05-27 21:34:00

Τα τινάζει όλα ο Κάιπερς – Αρνείται να πάει στην ΑΕΚ - Τα πάνω κάτω λόγω Ολυμπιακού

Sportdog Team
Τα τινάζει όλα ο Κάιπερς – Αρνείται να πάει στην ΑΕΚ - Τα πάνω κάτω λόγω Ολυμπιακού

Η δήλωση που βάζει φωτιά στη μεταγραφή του επιθετικού στην Ένωση.

Τα πάνω κάτω φέρνουν τα πράγματα οι δηλώσεις του Ούγκο Κάιπερς στον Τύπο της πατρίδας του. Ο Βέλγος επιθετικός αρνήθηκε να πάει στην ΑΕΚ, παρότι υπάρχει συμφωνία με τον Εργοτέλη και έβαλε βόμβα για τη μεταγραφή του.

«Δεν πάω στην ΑΕΚ. Η πρόταση της ΑΕΚ δείχνει έλλειψη σεβασμού προς εμένα, τον πατέρα μου και τον εκπρόσωπό μου, τον Ζακ Λιχτενστέιν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω για έναν ακόμα χρόνο στον Εργοτέλη. Αλλωστε, η μεταγραφική περίοδος μόλις άρχισε», δήλωσε ο Κάιπερς.

Ο ατζέντης του από την πλευρά του δήλωσε: «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Ολες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».

Όπως φαίνεται, ο Κάιπερς πιθανότατα έκανε αυτές τις δηλώσεις επειδή επιθυμεί να πάει στον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες ημέρες άλλωστε υπάρχουν πολλές αναφορές στο ερυθρολευκο ρεπορτάζ για τον Βέλγο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags