Facebook Pixel Sportdog.gr | Φεύγει για Πορτογαλία ο Πασχαλάκης; Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν
| 2018-05-28 09:10:00

Φεύγει για Πορτογαλία ο Πασχαλάκης; Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν

Sportdog Team
Φεύγει για Πορτογαλία ο Πασχαλάκης; Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ είναι υπαρκτό!

Δημοσίευμα της record.ptφιλοξενεί δηλώσεις του προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σκιαθίτη, για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

«Η άνοδος του Πασχαλάκη τους εξέπληξε όλους, εκτός από εκείνους που δουλεύουν μαζί του. Ο Έλληνας τερματοφύλακας φιγουράρει ως ο πιθανός διάδοχος του Ρουί Πατρίσιο σε περίπτωση που ο τελευταίος αποχωρήσει από τα Λιοντάρια», αναφέρουν οι Πορτογάλοι.

«Είναι ένας τερματοφύλακας με αθλητικά προσόντα, με δυνατή σωματική διάπλαση... εκρηκτικός στις ενέργειες, γρήγορα και εξαιρετικά αντανακλαστικά. Είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, στις εναέριες "μονομαχίες". Μπορεί να διαβάσει καλά το παιχνίδι και δεν παραμένει... κλεισμένος στην εστία του. Μπορεί να βοηθήσει αρκετά και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του» ανέφερε ο Γιώργος Σκιαθίτης, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Δουλέψαμε σκληρά αυτή τη χρονιά, ειδικά στα πόδια, καθώς είναι ένας τερματοφύλακας που μέχρι τώρα είχε αγωνιστεί σε μικρότερες ομάδες στην Ελλάδα. Έχει εξελιχθεί πολύ μετά από την ομαδική δουλειά που κάναμε μαζί με την ομάδα, αλλά και σε ατομικό επίπεδο, πράγματα που τον βοήθησαν να… μεγαλώσει ποδοσφαιρικά».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags