Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Ταϊλανδός; Μεταγραφάρες ο ΠΑΟ! Φέρνει «καψούρα» του Δώνη και παίκτη-οπαδό της ομάδας!
| 2018-05-29 13:35:00

Ποιος Ταϊλανδός; Μεταγραφάρες ο ΠΑΟ! Φέρνει «καψούρα» του Δώνη και παίκτη-οπαδό της ομάδας!

του Νίκου Στεργίου
Ποιος Ταϊλανδός; Μεταγραφάρες ο ΠΑΟ! Φέρνει «καψούρα» του Δώνη και παίκτη-οπαδό της ομάδας!

Διπλό «χτύπημα» που θα κάνει «μπαμ». Τι γίνεται με προπονητή;

Σημαντικές προσπάθειες για να διατηρήσει στο ρόστερ του τους Έργκους Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη, σε συνεργασία πάντα με τον ΠΑΟΚ, καταβάλλουν τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό.
 
Μάλιστα, για τον πρώτο υπάρχουν πιο προχωρημένες επαφές και λέγεται ότι έχει μιλήσει ήδη μαζί του ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος παρουσιάζεται να τον θέλει πολύ στην ομάδα και να τον προορίζει για ηγέτη της μεσαίας γραμμής, αν και εφόσον, φυσικά, αναλάβει τις τύχες του Τριφυλλιού.
 
Όπως εκτιμάται για τον Αλβανό άσο, θα βρεθεί «φόρμουλα» ανάμεσα στις δύο ομάδες για να ντυθεί ξανά στα πράσινα, με τον Δικέφαλο του Βορρά να καλύπτει πιθανότητα μέρος του συμβολαίου του.
 
Όσον αφορά τον Έλληνα φορ, ο οποίος παρεμπιπτόντως ήταν φίλος του Παναθηναϊκού, σε μικρή ηλικία, η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη. Ο νεαρός άσος θα ήθελε να μείνει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο γνωρίζει πως ο ανταγωνισμός είναι, πλέον, πολύ μεγάλος και ότι δεν είναι εύκολο να βρει χώρο και χρόνο, κάτι που μοιραία τον «σπρώχνει» προς τον Παναθηναϊκό.  
 
Παράλληλα, στην Τούμπα πιστεύουν στον παίκτη και θα ήθελαν να κρατήσουν κάποιον λόγο πάνω του. Η λογική λέει ότι θα βρεθεί τελικά λύση, αφού η συγκεκριμένη μετακίνηση ευνοεί όλες τις πλευρές. Αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι η μορφή της μεταγραφής κι αν θα πρόκειται για δανεισμό ή συνιδιοκτησία.  
 
Τι θα γίνει με Δώνη
 
Στο μεταξύ, πολύ κρίσιμη μπορεί να είναι η σημερινή μέρα για το μέλλον του Γιώργου Δώνη, καθώς λέγεται ότι ο Έλληνας τεχνικός θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.
 
Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι όλα είναι ανοιχτά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως λέγεται, ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάζεται κάπως διστακτικός, ενώ σίγουρα ρόλο μπορεί να έχει παίξει και το γεγονός ότι ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ παρουσιάζεται να μην «τρελαίνεται» για τη λύση του Έλληνα προπονητή.
 
Αυτό, βέβαια, δεν αποκλείει τη συμφωνία, καθώς ο Γιώργος Δώνης θέλει να δουλέψει στην ομάδα της καρδιάς του. Παρόλα αυτά, ένα θέμα που πρέπει να διευθετηθεί είναι οι απαιτήσεις του τεχνικού τιμ.
 
Ο Έλληνας τεχνικός έχει ως γνωστόν μια συγκεκριμένη ομάδα συνεργατών, την οποία παίρνει πάντα μαζί του, οπότε μένει να φανεί αν οι «πράσινοι» καλύψουν το κασέ για όλο το τιμ. Κάτι που, βεβαίως, είναι... ζήτημα για τον Γιώργο Δώνη.
 
Στο μεταξύ, προκαλεί απορία το γεγονός ότι δεν έχει προχωρήσει το ενδιαφέρον της Αλ Αχλί για τον 48χρονο κόουτς, από τη στιγμή που λεγόταν ότι βρίσκεται στο Νο3 της λίστας των Αιγυπτίων. Η πρώτη επιλογή, που ήταν ο Ραμόν Ντίας, πήγε στην Αλ Ιτιχάντ, η δεύτερη λύση, που ήταν ο Χενκ Τεν Κάτε, αποσύρθηκε από την προπονητική και παρόλα αυτά δεν έχει γίνει «κρούση» στον Έλληνα προπονητή, ο οποίος, πάντως, δεν αποκλείεται να έχει ρίξει ο ίδιος γέφυρες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags