Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες - Τα... σκάει ο Τίγρης για τον Αραούχο;
| 2018-05-30 05:50:00

Φούντωσαν οι φήμες - Τα σκάει ο Τίγρης για την «καψούρα» των οπαδών; - Tο «αποκάλυψαν» στον Μαρίνο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φούντωσαν οι φήμες - Τα σκάει ο Τίγρης για την «καψούρα» των οπαδών; - Tο «αποκάλυψαν» στον Μαρίνο!

Τι ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΚ και τι... ξέρει ήδη ο προπονητής;

Έχει φουντώσει τις τελευταίες ώρες το σενάριο ότι στην ΑΕΚ θα κάνουν πρόταση για τον Σέρχιο Αραούχο. Μάλιστα, λέγεται ότι η προσφορά θα είναι πολύ μεγάλη και θα αναγκάσει τη Λας Πάλμας να τη σκεφτεί πολύ σοβαρά.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε δείχνει να έχει βάση και, φυσικά, δεν ισχύει ότι η Ένωση έχει εξουσιοδοτήσει τον μάνατζερ και πατριό του Αργεντινού άσου να μεταφέρει πρόταση για την αγορά του παίκτη στη συνάντηση που αναμένεται να έχει σήμερα-αύριο με τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, το μεγάλο πρόβλημα για τον Σέρχιο Αραούχο είναι οικογενειακό και αν βρεθεί λύση σε αυτό το κομμάτι, τότε θα συζητήσει τα πάντα, ακόμα και την επιστροφή του στην Ελλάδα, παρόλο που στην ΑΕΚ δεν είναι αποφασισμένοι να κάνουν κίνηση.

Εξάλλου, ο Αργεντινός δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στη Λας Πάλμας και δεν αποκλείεται τελικά αυτό να αποφασιστεί στη συνάντηση που θα γίνει ανάμεσα στους ανθρώπους του συλλόγου και τον εκπρόσωπό του.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τίθεται και φέτος θέμα δανεισμού του παίκτη, κάτι που δεν ευνοεί έτσι κι αλλιώς την Ένωση, η οποία από τη μεριά της θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα του βασικού φορ και δε θέλει να μπει στη διαδικασία ενός σήριαλ, όπως μπορεί να εξελιχθεί η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο.

Στο μεταξύ, η μεγαλύτερη απόδειξη πως οι Κιτρινόμαυροι δείχνουν να μην ασχολούνται σοβαρά με τον Αργεντινό είναι το γεγονός ότι δεν έχει γίνει καμία κουβέντα στον Μαρίνο Ουζουνίδη για τον 26χρονο άσο, όταν συζήτησαν τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Το όνομα του πρώτου σκόρερ της φετινής ΑΕΚ δεν υπάρχει στη λίστα με τους υποψήφιους επιθετικούς και ο νέος προπονητής δεν έχει καμία ενημέρωση ότι θα γίνει έστω προσπάθεια παραμονής του στην ομάδα. Κι αυτό δείχνει πολλά σε σχέση με τις προθέσεις που έχουν στην Ένωση σχετικά με τον παίκτη, εξετάζοντας προφανώς άλλες λύσεις για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags