Facebook Pixel «Σεισμός» στον ΠΑΟΚ για μία θέση: Νέο συμβόλαιο, ένας δανεικός, διπλό διαζύγιο
| 2018-05-30 05:52:00

«Σεισμός» στην Τούμπα για μία θέση: Νέο συμβόλαιο, ένας δανεικός, διπλό διαζύγιο - Ποιοι έρχονται

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Σεισμός» στην Τούμπα για μία θέση: Νέο συμβόλαιο, ένας δανεικός, διπλό διαζύγιο - Ποιοι έρχονται

«Οργασμός» στον ΠΑΟΚ, το πλάνο για τον «άσσο» και οι... κλεισμένοι.

Η φετινή χρονιά ήταν το highlight της μέχρι τώρα καριέρας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος πραγματοποίησε τρομερές εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και της εξαιρετικής πορείας στο πρωτάθλημα, που απέφερε τη δεύτερη θέση.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας «κέρδισε» άπαντες με την παρουσία του και παρότι δεν ξεκίνησε την χρονιά ως πρώτος γκολκίπερ, αφού για Νο1 είχε αποκτηθεί ο Ροντρίγκο Ρέι, κατάφερε με δουλειά και υπομονή να γίνει αυτός ο βασικός «κέρβερος» κάτω από την εστία του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Έλληνας πορτιέρε αποτελεί, λοιπόν, ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία των Θεσσαλονικέων και όπως είναι λογικό, δεν πρόκειται να το... κουνήσει από την Τούμπα, παρά τα όσα ακούγονται για ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Υπενθυμίζεται ότι ο θηριώδης κίπερ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και το πιθανότερο είναι να του γίνει αύξηση των αποδοχών στο υπάρχον συμβόλαιο, ως επιβράβευση για όσα έκανε φέτος.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις κάτω από τα γκολπόστ, η έλευση του Ζίφκο Ζίφκοβιτς, ο οποίος θεωρείται «κλεισμένος», αναμένεται να ωθήσει προς την έξοδο τον εξαιρετικό 18χρονο, Μάριο Σιαμπάνη, που θα δοθεί δανεικός. Όσο για τους Παναγιώτη Γλύκο και Ροντρίγκο Ρέι, η απόφαση είναι ειλημμένη και δείχνει πως θα αποχαιρετήσουν την Τούμπα.

Τέλος, δεν έχει σημειωθεί κάποια περαιτέρω εξέλιξη τόσο για το θέμα του Εβγέν Χατσερίντι όσο και του Πόντους Βέρνμπλουμ. Και στις δύο υποθέσεις μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να «σκάσουν» ανακοινώσεις από πλευράς ΠΑΟΚ, αφού και ο δύο ποδοσφαιριστές θεωρούνται «καπαρωμένοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags