Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕΚ – Αυτός είναι ο εξτρέμ που ήθελε ο Ουζουνίδης; - Ποιοι τρέμουν;
| 2018-05-31 07:46:00

Νέα μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕΚ – Αυτός είναι ο εξτρέμ που ήθελε ο Ουζουνίδης; - Ποιοι τρέμουν;

Sportdog Team
Νέα μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕΚ – Αυτός είναι ο εξτρέμ που ήθελε ο Ουζουνίδης; - Ποιοι τρέμουν;

Ποιον παίκτη υπέγραψε η Ένωση μετά τον Αλμπάνη;.

Μεταγραφική είδηση βγήκε στην ΑΕΚ την Τετάρτη, την ημέρα της απερφίας. Συγκεκριμένα η Ένωση ήλθε σε συμφωνία με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος έβγαλε μάτια φέτος φορώντας ως δανεικός τη φανέλα της Λαμίας, για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2020.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που παραμένω στις τάξεις της πρωταθλήτριας Ελλάδας. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω την αγωνιστική μου προσπάθεια με όλες τις δυνάμεις και με προοπτική την επιστροφή μου στην ομάδα», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Ο Βασιλαντωνόπουλος αγωνίζεται ως δεξί μπακ, στην ομάδα της Φθιωτιδας όμως τον είδαμε να παίζει προωθημένος. Λέτε να είναι αυτός το εξτρέμ που θέλει ο Ουζουνίδης ή θα γίνει μεγαλύτερη προσθήκη για τη συγκεκριμένη θέση; Ο 26χρονος βέβαια έκανε σπουδαία χρονιά φέτος. Έπαιξε σε 34 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, βρήκε δύο φορές δίχτυα και μοίρασε μία ασίστ.

Δείχνει, ότι μπορεί να κρατήσει το βάρος της φανέλας. Η επέκταση του συμβολαίου του όμως μήπως δείχνει συν τοις άλλοις πιθανή αποχώρηση ενός εκ των Μπακάκη-Γκάλο τα συμβόλαια των οποίων λήγουν τον Ιούνιο του 2019; Ίδωμεν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags