Facebook Pixel «Χαμός» στον Ολυμπιακό, ανάβει φωτιές ο Μάρκο Μάριν
| 2018-05-31 12:20:00

«Χαμός» για ξένο του Ολυμπιακού που ανάβει φωτιές - Απίθανο σενάριο για αντι-Ομάρ με... τρελά λεφτά

του Παναγιώτη Νικολάου
«Χαμός» για ξένο του Ολυμπιακού που ανάβει φωτιές - Απίθανο σενάριο για αντι-Ομάρ με... τρελά λεφτά

Ποιος είναι «στον αέρα» και ποιον «στέλνουν» στον Πειραιά;

Φούντωσαν τις τελευταίες ώρες οι φήμες ότι ο Μάρκο Μάριν είναι «φευγάτος» από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, λέγεται ότι έχουν προχωρημένες συζητήσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα ως δανεικός.
 
Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr δεν επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη είδηση, από την άποψη ότι η πλευρά του Γερμανού δεν έχει, προς το παρόν, καμία ενημέρωση από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση.  
 
Στο λιμάνι ενδεχομένως ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν με τον έμπειρο άσο και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους. Αυτό δε σημαίνει, πάντως, ότι δεν μπορεί να ισχύει το ενδιαφέρον του Αστέρα, ή ότι η ομάδα δεν έχει προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Από την άλλη, όμως, στον Ολυμπιακό κρατούν στάση αναμονής για τον Μάρκο Μάριν, περιμένοντας προφανώς και τη σχετική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία θα εξαρτηθεί και από τις μεταγραφές που θα γίνουν. 
 
Εξάλλου, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γερμανός δεν «καίγεται» να αποχωρήσει. Στην Ελλάδα περνάει πολύ καλά, στον Ολυμπιακό απολαμβάνει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο που του αποφέρει περίπου 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο, επομένως δεν έχει κανένα λόγο να «ψάχνεται» για το μέλλον του, ειδικά από τη στιγμή που δεσμεύεται με τους Πειραιώτες για έναν ακόμα χρόνο.
 
Στην ουσία οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτοί που θα πρέπει να πάρουν μια απόφαση, είτε, δηλαδή, να παραχωρήσουν τον παίκτη για να έχουν κάποιο όφελος, είτε να τον κρατήσουν ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, για μην έχει δικαιώματα υπογραφής ο ποδοσφαιριστής σε άλλη ομάδα από τον Γενάρη. Κάτι που, πάντως, δε μοιάζει να έχει πολλές πιθανότητες ως εξέλιξη.
 
Απίθανο του Γκουινταρά
 
Στο μεταξύ, όσον αφορά το σενάριο για τον Τομάς Γκουινταρά της Μπελγκράνο, μοιάζει εξαιρετικά απίθανο στο λιμάνι να εξετάσουν σοβαρά τη συγκεκριμένη περίπτωση. Από την άποψη ότι ο 22χρονος δεξιός μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και για να αποκτηθεί χρειάζονται αρκετά χρήματα (έχει χρημαστηριακή αξία πάνω από 1 εκατ. ευρώ).
 
Στον Πειραιά, φυσικά, δεν έχουν σκοπό να δαπανήσουν λεφτά για την απόκτηση παίκτη σε αυτή θέση, ειδικότερα από τη στιγμή που στο ρόστερ παραμένει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Αν ο Νορβηγός άσος αποχωρήσει, τότε θα γίνει κίνηση για δεξιό μπακ, αλλά δε θα αφορά αγορά ποδοσφαιριστή. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags