Facebook Pixel Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Φετφατζίδης - Πίεση για Λέμα - Πάει για 12 μεταγραφές ο Ολυμπιακός
| 2018-05-31 21:32:00

Τα σπάει «κόκκινος» παικταράς και φέρνει πολύ χρήμα - Πρέσινγκ για το «τέρας», σκάει μεταγραφάρα

Sportdog Team
Τα σπάει «κόκκινος» παικταράς και φέρνει πολύ χρήμα - Πρέσινγκ για το «τέρας», σκάει μεταγραφάρα

Εχει πάρει φόρα ο Ολυμπιακός, τόσες μεταγραφές στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός «φουλάρει» για τη μεταγραφική του ενίσχυση και η αναμένεται να υπάρξουν άμεσα οριστικές εξελίξεις σε τουλάχιστον δύο μέτωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, είναι προ των πυλών η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη, η επιστροφή του οποίου στον Ολυμπιακό είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Πειραιώτες βρίσκονται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον «Φέτφα», ο οποίος θυμίζουμε ότι ακούστηκε και για την ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός τρέχει το θέμα της ενίσχυσης στους στόπερ, όπου το πιθανότερο είναι να κινηθεί για την απόκτηση δύο παικτών. Όπως σας έχουμε ενημερώσει πρόσφατα, οι Ερυθρόλευκοι πιέζουν έντονα για να κλείσει το θέμα του Κριστιάν Λέμα, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους αναφορικά με τις προσθήκες που θα γίνουν στο κέντρο της άμυνας.

Πάντως, εκτός από τις δύο αυτές περιπτώσεις που τρέχουν, η συνέχεια αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυναμική, αφού όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι Πειραιώτες πιθανότατα θα κινηθούν για συνολικά πάνω από μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι!

Ανοιχτό το κανάλι με Γρανάδα και Σταντάρ

Παρεμπιπτόντως, ενδιαφέρον παρουσιάζουν ορισμένες κινήσεις από το εξωτερικό, που αφορούν πρώην «ερυθρόλευκους».

Ο λόγος για τους Μεχντί Καρσελά και Ματιέ Ντοσεβί. Για τον πρώτο η Σταντάρ Λιέγης κατέβαλε 2.5 εκατομμύρια και τον απέκτησε από τη Γρανάδα, ενώ θα πάρει ένα ελαφρώς μικρότερο ποσό από την πώληση του δεύτερου.

Ο «συνδετικός κρίκος» στα παραπάνω deals είναι προφανώς ο Ολυμπιακός, ο οποίος κρατά ανοικτό το κανάλι με τις δύο ομάδες, από τις οποίες έχει ψωνίσει και στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags