Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα τούμπα στον Παναθηναϊκό! Στον... αέρα ο σχεδιασμός της νέας σεζόν - Τι παίζει με Κάτσε-Μυστακίδη
| 2018-05-31 20:56:00

Όλα τούμπα στον Παναθηναϊκό! Στον... αέρα ο σχεδιασμός της νέας σεζόν - Τι παίζει με Κάτσε-Μυστακίδη

Sportdog Team
Όλα τούμπα στον Παναθηναϊκό! Στον... αέρα ο σχεδιασμός της νέας σεζόν - Τι παίζει με Κάτσε-Μυστακίδη

Ραγδαίες εξελίξεις στις τάξεις του Τριφυλλιού!

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την παραμονή του Έργκους Κάτσε και του Γιάννη Μυστακίδη στην ομάδα, αφού η πρόταση που κατέθεσε για τους δύο άσους στον ΠΑΟΚ δεν έγινε δεκτή από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Φαίνεται, μάλιστα, πως δεν θα έχουμε κάποια νέα άμεση εξέλιξη στο θέμα των δύο παικτών, όπως ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός.

Με επίσημη θέση τους οι Πράσινοι τόνισαν ότι θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν νέες προτάσεις για Κάτσε-Μυστακίδη στο μέλλον. Αυτό όμως δεν θα συμβεί άμεσα, με το Τριφύλλι να αφήνει στην άκρη την υπόθεση προς το παρόν!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει προτάσεις, οι οποίες απέφεραν οικονομικό όφελος στον ΠΑΟΚ για τους δύο παίκτες. Όμως τα δεδομένα άλλαξαν εξαιτίας της ποινής που επιβλήθηκε στο Τριφύλλι εξαιτίας της μη εξασφάλισης άδειας συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα, η οποία του απαγορεύει να αλλάξει τους οικονομικούς όρους των συμβολαίων των δύο άσων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, από τη στιγμή που Κάτσε και Μυστακίδης είχαν έρθει στον Παναθηναϊκό ως δανεικοί με τα συμβόλαιά τους να πληρώνονται από τον ΠΑΟΚ, οι Πράσινοι δεν έχουν πλέον  το δικαίωμα να προσφέρουν χρήματα στον Δικέφαλο για να τους διτηρήσουν στο ρόστερ εξαιτίας της ποινής. Άλλωστε,  ο δανεισμός των δύο παικτών δεν έχει λήξει ακόμα και τυπικά θεωρούνται ακόμα ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν δικαιούται να προβεί σε αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η κατάσταση για τους Πράσινους δυσκολεύει πολύ αναφορικά με τον καταρτισμό του ρόστερ της νέας σεζόν, αφού η προσπάθεια να πραγματοποιηθούν ανανεώσεις συμβολαίων και η ομάδα να κρατήσει ορισμένους παίκτες και την επόμενη χρονιά, παρά τους περιορισμούς που θα έχει, είναι πλέον στον... αέρα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags