Facebook Pixel «Παίζει» με την ΑΕΚ ο… Αραούχο - Απάντηση-βόμβα Μελισσανίδη
| 2018-06-01 12:00:00

«Παίζει» με την ΑΕΚ ο… Αραούχο - Τον «τελείωσε» ο… Λιβάγια και απάντηση-βόμβα από Τίγρη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Παίζει» με την ΑΕΚ ο… Αραούχο - Τον «τελείωσε» ο… Λιβάγια και απάντηση-βόμβα από Τίγρη!

Άγριο παρασκήνιο για τον Αργεντινό. Θα γίνει η ολική ανατροπή;

Σήμερα αναμένεται να γίνει, εκτός απροόπτου, το κρίσιμο ραντεβού για τον μέλλον του Σέρχιο Αραούχο. Ο πατριός και μάνατζερ του Αργεντινού άσου θα έχει, όπως αναφέρουν όλα τα ρεπορτάζ, συνάντηση με τη διοίκηση της Λας Πάλμας, προκειμένου να αποφασίσουν αν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί, ή θα τεθεί θέμα πώλησης του παίκτη σε άλλη ομάδα.
 
Και στο δεύτερο ενδεχόμενο, μπορεί να πέσει στο τραπέζι το όνομα της ΑΕΚ. Όχι, όμως, επειδή η Ένωση έχει κάνει «κρούση» στην ισπανική ομάδα, αλλά ενδεχομένως γιατί ο εκπρόσωπος του παίκτη θέλει να κάνει «παιχνίδι», προκειμένου να εξασφαλίσει το καλύτερο για τον πελάτη του. Ο συγκεκριμένος μάνατζερ, άλλωστε, έχει αυτή τη… φήμη και αναμένεται ρίξει πολλά «χαρτιά» στο τραπέζι στο ραντεβού που θα έχει με τη Λας Πάλμας.  
 
Εξάλλου, όπως σας έχουμε γράψει πολλές φορές, για την ΑΕΚ… δεν υπάρχει Σέρχιο Αραούχο. Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν δεν περιλαμβάνει το όνομα του Αργεντινού άσου και, μάλιστα, δεν έχει γίνει καμία σχετική ενημέρωση στον Μαρίνο Ουζουνίδη.
 
Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν ήδη τον διάδοχο του Σέρχιο Αραούχο και, όπως σας γράφαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να κάνει ένα «μπαμ» παρόμοιο με του Αργεντινού. Να βρει, δηλαδή, μια ανάλογη περίπτωση και να κάνει κίνηση για δανεισμό παίκτη με οψιόν αγοράς.
 
Κακά τα ψέματα, στην ΑΕΚ γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να φτάσουν τις απαιτήσεις της Λας Πάλμας και έχουν αποφασίσει από την πρώτη στιγμή ότι δε θα μπουν στη διαδικασία του «πλειστηριασμού», γνωρίζοντας και τα… χούγια του πατριού του παίκτη. Από τη στιγμή, επομένως, που δεν «παίζει» το σενάριο ενός νέους δανεισμού και μετά τη μία πολύ μεγάλη υπέρβαση που έγινε για την αγορά των δικαιωμάτων του Μάρκο Λιβάγια, στην Ένωση το έχουν πάρει απόφαση ότι δεν μπορούν να «χτυπήσουν» κι αυτή την περίπτωση.
 
Θα μπορούσε, βέβαια, να γίνει η ολική ανατροπή, αν και εφόσον ο Αργεντινός έλυνε το οικογενειακό πρόβλημα που τον βασανίζει, κάτι που θα του επέτρεπε να γυρίσει στην Ελλάδα, κι αν -κυρίως- η Λας Πάλμας έριχνε σημαντικά τις απαιτήσεις τις, μετά από σχετική πίεση από την πλευρά του παίκτη, ένα ενδεχόμενο που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο, έως απίθανο, με τα υπάρχοντα δεδομένα.    
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags