Facebook Pixel «Κόλαση» στον Ολυμπιακό με Λέμα, Πρσιτς, Ντέιβερσον
| 2018-06-01 12:55:00

«Κόλαση» στο λιμάνι για στόπερ, χαφ, φορ - «Φρένο», «χυλόπιτα» και δανεικός... εκατομμυρίων!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Κόλαση» στο λιμάνι για στόπερ, χαφ, φορ - «Φρένο», «χυλόπιτα» και δανεικός... εκατομμυρίων!

Φοβερές διαπραγματεύσεις και όλα στον αέρα. Διαβάστε τι παίζεται...

Μία από τις βασικές προτεραιότητες στον Ολυμπιακό είναι η απόκτηση σέντερ μπακ. Η περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο παραμένει πάντα στο προσκήνιο, αλλά δεν αναμένεται να προχωρήσει άμεσα, όπως σας έχουμε ξαναγράψει. Απεναντίας, πιο «ζεστή» αυτή την περίοδο είναι η επιλογή του Κριστιάν Λέμα, του έμπειρου Αργεντινού στόπερ, που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς.
 
Στο Λιμάνι πιέζουν πολύ για να ολοκληρωθεί άμεσα η συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο ο παίκτης κρατάει στάση αναμονής και επιφυλάσσεται να απαντήσει θετικά. Προφανώς ο 28χρονος στόπερ περιμένει κάτι καλύτερο, αλλά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ακόμα δεν το έχει βρει στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η πρόταση, δηλαδή, που έχει στα χέρια του από τις Πειραιώτες είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής, κάτι που θεωρείται σίγουρα θετικό, αν και οι τελευταίες πληροφορίες που αναφέρουν ενδιαφέρον από ομάδες τύπου Σεβίλλης μάλλον προκαλούν ανησυχία στο λιμάνι.  
 
«Χυλόπιτα» από Πρσιτς;
 
Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Σανίν Πρσιτς, σίγουρα δεν είναι καλή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό το γεγονός ότι ο παίκτης δεν απάντησε χθες, όπως περίμεναν στον Πειραιά. Μάλιστα, εκτιμάται ότι αν δε δείξει και σήμερα… σημεία ζωής, τότε μάλλον ο Γαλλοβόσνιος μέσος θα έχει απορρίψει την προοπτική της Ελλάδας.
 
Δανεικός ο Ντέιβερσον
 
Στο μεταξύ, ισχύει αυτό που γράφτηκε στη Βραζιλία ότι ο Ολυμπιακός κινείται για τον δανεισμό του Ντέιβερσον. Όπως σας γράψαμε και πρόσφατα, στο λιμάνι θα κάνουν μόλις μία κίνηση με αγορά και κανονική μεταγραφή, που θα φτάνει μάξιμουμ μέχρι τα 2 εκατ. ευρώ κόστος, επομένως είναι λογικό οι υπόλοιπες κινήσεις να αφορούν δανεισμούς παικτών ή ελεύθερες επιλογές.
 
Πάντως, μόνο σίγουρο δεν είναι ότι η Παλμέιρας θα εγκρίνει δανεισμό του παίκτη, από τη στιγμή που μόλις πέρυσι τον απέκτησε με παραπάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ. Η υπόθεση, δηλαδή, για τον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολη και έχει πολύ δρόμο ακόμα, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες δε διαθέτουν χρήματα για να αποκτήσουν τον παίκτη. Κάτι που είναι, βέβαια, φυσιολογικό στη συγκεκριμένη περίπτωση από τη στιγμή που η τιμή του Βραζιλιάνου φτάνει σε τόσο υψηλά επίπεδα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags