Facebook Pixel Sportdog.gr | Τινάζει τα πάντα ο Ολυμπιακός και τον αρπάζει από όλη την Ευρώπη - Τότε έρχεται ο Μολέντο
| 2018-06-01 23:15:00

Τινάζει τα πάντα ο Ολυμπιακός και τον αρπάζει από όλη την Ευρώπη - Τότε έρχεται ο Μολέντο

του Παναγιώτη Νικολάου
Τινάζει τα πάντα ο Ολυμπιακός και τον αρπάζει από όλη την Ευρώπη - Τότε έρχεται ο Μολέντο

Το... ημερολόγιο των ερυθρόλευκων μεταγραφών.

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, που ήδη έχει ολοκληρώσει την μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ενώ από μέρα σε μέρα θα ανακοινώσει και αυτή του Γιάννη Φετφατζίδη.

Επόμενος στόχος είναι να κλείσει ένας κεντρικός αμυντικός, με πρώτη και κύρια επιλογή αυτή του Κριστιάν Λέμα, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπελγράνο. Ο 28χρονος Αργεντινός έχει δεχτεί πρόταση από τους Ερυθρόλευκους και παρότι ακούστηκε πως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για την απόκτησή του, φαίνεται πως στο Λιμάνι έχουν πολλές πιθανότητες για να τον κάνουν δικό τους.

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Όσον αφορά στο ενδιαφέρον της Μπενφίκα, οι "αετοί" έχουν κλείσει τους στόπερ τους για τη νέα σεζόν, που σημαίνει ότι δεν ψάχνουν κάποιον για βασικό και όπως είναι λογικό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί απλά ως "ρεζέρβα" δεν συγκινεί ιδιαίτερα τον Λέμα.

Όσο για τις "σειρήνες" από την Ισπανία; Για την Σεβίλλη που γράφτηκε, δεν παίζει να ισχύει, καθώς αν ήθελαν οι Σεβιγιάνοι θα τον είχαν, ήδη, αποκτήσει. Για το ενδιαφέρον της Βιγιαρεάλ δεν έχει γίνει ακόμα κάτι γνωστό, ενώ για τις τουρκικές, Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι, αλλά ακόμα και να υπήρχε, πολύ δύσκολα θα πλησίαζε στην προσφορά που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για τον παίκτη.

Στην τελική, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε πολύ καλή θέση για τον Λέμα ως προς τον ανταγωνισμό με τις άλλες ομάδες και το μόνο κακό στην όλη υπόθεση είναι πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει να βιάζεται και περιμένει κάτι καλύτερο, χωρίς να έχει κλείσει την πόρτα του Ολυμπιακού.

Ώρα Μολέντο

Παρότι ο Ολυμπιακός έχει δώσει βάση στην περίπτωση του Κριστιάν Λέμα, δεν έχει παρατήσει τον θέμα του Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος απασχόλησε αρκετά την ερυθρόλευκη επικαιρότητα τις προηγούμενες ημέρες.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να εγκαταλείψουν την περίπτωσή του και έχουν σκοπό να κλείσουν τώρα έναν ελεύθερο κεντρικό αμυντικό (βλέπε Λέμα) και να επανέλθουν για τον Βραζιλιάνο στόπερ τον Ιούλιο, ίσως και λίγο νωρίτερα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags