Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μπουμπουνάει» μεταγραφές ο Μαρίνος - Έδωσε εντολές, εκεί «στέλνει» τον «Λύμπε»
| 2018-06-01 21:23:00

«Μπουμπουνάει» μεταγραφές ο Μαρίνος - Έδωσε εντολές, εκεί «στέλνει» τον «Λύμπε»

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Μπουμπουνάει» μεταγραφές ο Μαρίνος - Έδωσε εντολές, εκεί «στέλνει» τον «Λύμπε»

Τους τρέχει ο Ουζουνίδης και η ΑΕΚ αντεπιτίθεται.

 

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έκανε εκτενή αναφορά στα μεταγραφικά μέτωπα της ΑΕΚ στην επίσημη παρουσίασή του, όμως η αλήθεια είναι ότι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν υπάρχει κάποια προεργασία και κάτι άμεσο, που να φημολογείται στην πιάτσα για μεταγραφή.

Ο Εβρίτης τεχνικός ανέφερε ότι οι πρώτοι στόχοι της ΑΕΚ είναι ένας χαφ και ένας εξτρέμ, ωστόσο από την ερχόμενη εβδομάδα κι έπειτα θα αρχίσουνν να πέφτουν στο τραπέζι τα πρώτα πραγματάκια, όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας.

Παρότι δεν υπάρχει ακόμα κάτι χειροπιαστό, ο Ουζουνίδης έχει μιλήσει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και του έχει προκρίνει την αγορά της Αργεντινής για "λαβράκια", που μπορούν να βοηθήσουν από το... πουθενά την Ένωση.

Ο "Λύμπε", λοιπόν, έχει ξεκινήσει να κοιτάει και να "ψάχνεται", ρωτώντας διάφορους για την Αργεντινή και μένει να δούμε τι θα προκύψει από την χώρα της λατινικής Αμερικής, που να μπορεί να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ΑΕΚ στις θέσεις που το έχει ανάγκη.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή τα μεταγραφικά δεν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στην ομάδα, καθώς τα ζόρια και οι προτεραιότητες είναι άλλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags