Facebook Pixel «Χαμός» στον ΠΑΟΚ με… Βιεϊρίνια, «κόντρα» με Λουτσέσκου;
| 2018-06-04 11:20:00

«Χαμός» στον ΠΑΟΚ με… Βιεϊρίνια, «κόντρα» με Ραζβάν; - Το πάρε-δώσε που «ανάβει» φωτιές στην Τούμπα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Χαμός» στον ΠΑΟΚ με… Βιεϊρίνια, «κόντρα» με Ραζβάν; - Το πάρε-δώσε που «ανάβει» φωτιές στην Τούμπα!

Ποιος φεύγει και ποιος έρχεται να τα «διαλύσει» όλα;
 

«Φευγάτος» παραμένει ο Τζάλμα Κάμπος στον ΠΑΟΚ, καθώς τα σενάρια περί μεταγραφής του στο εξωτερικό δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα, το ενδιαφέρον της Αλάνιασπορ συντηρείται στο προσκήνιο και λέγεται πως η τουρκική ομάδα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη και να τον πάρει από τον ΠΑΟΚ, αν και δύσκολα είναι σε θέση να προσφέρει συμβόλαιο μεγαλύτερο απ’ αυτό που απολαμβάνει στην Τούμπα.
 
Παράλληλα, θεωρείται πολύ δύσκολο ο συγκεκριμένος σύλλογος να ικανοποιήσει και τα «θέλω» της διοίκησης του Δικεφάλου του Βορρά, για έναν παίκτη που θεωρείται από τους βασικούς της περασμένης χρονιάς και που ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε πως εμπιστεύεται. 

Όπως και να έχει, πάντως, το μέλλον του Ανγκολέζου εξτρέμ μόνο σίγουρο δεν είναι, καθώς είναι γεγονός ότι δεν έχει... φανατικούς υποστηρικτές εντός της ομάδας και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι καλό είναι το καλοκαίρι να αποκτηθεί μια καλύτερη επιλογή για τα άκρα της επίθεσης.

Υπάρχει, δηλαδή, η άποψη ότι μπορεί να γίνει μια κίνηση ανάλογου βεληνεκούς με τις περιπτώσεις των Εβγέν Χατσερίντι και Πόντους Βέρνμπλουμ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης και παράλληλα ο ΠΑΟΚ να αποδεσμευτεί από την παρουσία του Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος έχει αρκετά «βαρύ» συμβόλαιο.
 
Μάλιστα, στη διοίκηση κάνουν ακόμα μία σκέψη, να αποκτήσουν έναν αριστερό μπακ πρώτης γραμμής και να ανέβει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια από την άμυνα στην επίθεση, κάτι που φέρεται να επιθυμεί και ο Πορτογάλος άσος, παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχει μονιμοποιηθεί στην τετράδα της οπισθοφυλακής.
 
Πάντως, η συγκεκριμένη κίνηση, αν και εφόσον αποφασιστεί, μάλλον δε θα βρει σύμφωνο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει δηλώσει και δημόσια ότι προτιμάει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ως μπακ, παρά ως εξτρέμ. Κι αυτό, φυσικά, μπορεί να παίξει το ρόλο του στις σκέψεις που κάνουν στον ΠΑΟΚ σχετικά με την απόκτηση ακραίου επιθετικού ή μπακ για την αριστερή πτέρυγα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags