Facebook Pixel Σούπερ νέα για Ολυμπιακό, πλησιάζει ο «ογκόλιθος»
| 2018-06-04 12:15:00

Σούπερ νέα στο λιμάνι, πλησιάζει ο «ογκόλιθος» - Φοβερή πρόταση Μαρινάκη - «Ψήνεται» μεγάλη πώληση

του Παναγιώτη Νικολάου
Σούπερ νέα στο λιμάνι, πλησιάζει ο «ογκόλιθος» - Φοβερή πρόταση Μαρινάκη - «Ψήνεται» μεγάλη πώληση

Τι συμβαίνει με Έλληνα άσο που έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες.

Η περίπτωση του Κριστιάν Λεμά παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει στα χέρια του μια εξαιρετική περίπτωση από τους Πειραιώτες και όσο δεν προκύπτει καλύτερη προσφορά, τόσο… πλησιάσει στο λιμάνι.
 
Εξάλλου, το σενάριο ότι ο Αργεντινός αμυντικός απέρριψε την προοπτική της Μπενφίκα δεν έχει καμία βάση, καθώς η πορτογαλική ομάδα ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε «ζεστά» για τον παίκτη, όπως σας γράφαμε από την πρώτη στιγμή.
 
Στην πραγματικότητα, ο 28χρονος στόπερ δε βλέπει να υπάρχει επίσημη κρούση από καμία άλλη σημαντική ευρωπαϊκή ομάδα κι αυτό είναι κάτι που από τη μία «προσγειώνει» τον ποδοσφαιριστή και από την άλλη εξυπηρετεί τους Πειραιώτες.
 
Τα χρήματα, άλλωστε, που δίνουν οι «ερυθρόλευκοι» στον Κριστιάν Λεμά και ξεπερνούν σε βάθος τριετίας τα 2,1 εκατ. ευρώ «καθαρά», δεν τα «βρίσκει» μέχρι στιγμής ο Αργεντινός, παρά μόνο στην αγορά του Μεξικό, όπου δεν είναι στην κορυφή των προτιμήσεών του.
 
Ένγκελς και Βέλλιος
 
Στο μεταξύ, όπως σας γράφαμε και χθες, η πώληση του Μπιόρν Ένγκελς σε ομάδα του εξωτερικού δουλεύεται αρκετά τις τελευταίες μέρες και δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις. Οι Πειραιώτες μιλούν με αγγλική ομάδα, ακόμα δεν έχουν πάρει στα χέρια τους την πρόταση που θέλουν, ωστόσο θεωρείται ότι σε βάθος χρόνου θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και ενδεχομένως το ποσό που θα πέσει στο τραπέζι θα είναι αρκετά μεγάλο.
 
Την ίδια στιγμή που θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Απόστολου Βέλλιου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και η μεταγραφή του σε άλλη ομάδα. Όχι, όμως, για τον… Ολυμπιακό, όπως έχει ακουστεί κατά το παρελθόν, αλλά πιθανότατα σε ομάδα της Αυστρίας, καθώς ο παίκτης «ψάχνεται» έντονα στη συγκεκριμένη αγορά, χωρίς να αποκλείεται να έχει συζητήσει και με τη Ραπίντ Βιέννης, όπως γράφτηκε σήμερα.
 
Σιώπης για εξωτερικό;
 
Παράλληλα, δεν είναι απίθανο ο Μανώλης Σιώπης να μην πάρει ούτε φέτος τις ευκαιρίες του στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Εξάλλου, μόνο τυχαία δεν πρέπει να είναι τα σενάρια που θέλουν την Λεχ Πόζναν να κάνει πρόταση για τον Έλληνα χαφ. To sportdog.gr θα ψάξει τη συγκεκριμένη υπόθεση και θα επανέλθει με περισσότερες λεπτομέρειες. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags