Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίρνει ανάποδες ο Τίγρης και φέρνει τον Αργεντινό κανονιέρη - Το αποφάσισε ο Αραούχο
| 2018-06-04 21:18:00

Παίρνει ανάποδες ο Τίγρης και φέρνει τον Αργεντινό κανονιέρη - Το αποφάσισε ο Αραούχο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Παίρνει ανάποδες ο Τίγρης και φέρνει τον Αργεντινό κανονιέρη - Το αποφάσισε ο Αραούχο

Φωτιά παίρνουν τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.

Πολλά είναι τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση, ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το ρόστερ του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Το νέο όνομα που γράφτηκε για την επίθεση είναι του Ντάργουιν Ματσίς της Γρανάδα, ωστόσο ο παίκτης φαίνεται πως δεν έχει προτεραιότητα την μεταγραφή του στην Ελλάδα.

Όσο για το δημοσίευμα της "Ώρας των Σπορ" για τον Σέρχιο Αραούχο, μοιάζει πολύ δύσκολο να ισχύει κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για οψιόν της Γκουοάν του Πεκίνου για τον Αργεντινό άσο και πως αν ενεργοποιηθεί, μπορεί να τον πάρει στην Κίνα!

Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στην Λας Πάλμας για ενεργοποίηση της παραπάνω συμφωνίας, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται ότι ο παίκτης και τον... ουρανό με τ' άστρα να του τάξουν, δεν πρόκειται να πάει στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Και φυσικά η ΑΕΚ δεν δείχνει, πλέον, να επηρεάζεται από τις ορέξεις του Αραούχο και της Λας Πάλμας, συνεχίζοντας κανονικά τον σχεδιασμό της για την εξεύρεση επιθετικού.

Μάλιστα, αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως οι Κιτρινόμαυροι ψάχνονται ιδιαίτερα για στράικερ από την αγορά της Αργεντινής. Μια αγορά που αρέσει διαχρονικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη και που πέρυσι απασχόλησε την ΑΕΚ, αλλά χωρίς επιτυχία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags