Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη επίθεση Τουρέ σε Γκουαρδιόλα: «Μου φέρθηκε άσχημα λόγω του χρώματός μου»!
| 2018-06-04 19:15:00

Απίστευτη επίθεση Τουρέ σε Γκουαρδιόλα: «Μου φέρθηκε άσχημα λόγω του χρώματός μου»!

Sportdog Team
Απίστευτη επίθεση Τουρέ σε Γκουαρδιόλα: «Μου φέρθηκε άσχημα λόγω του χρώματός μου»!

«Βαριές» κατηγορίες από τον Αφρικανό άσο κάτα του τεχνικού της Σίτι!

Σφοδρή επίθεση κατά του Πεπ Γκουαρδιόλα εξαπέλυσε ο Γιάγια Τουρέ μιλώντας στο "France Football".

Ο μέχρι πρότινος άσος της Μάντσεστερ Σίτι υποστήριξε ότι ο Καταλανός τεχνικός τού φέρθηκε άσχημα μην επιτρέποντάς του να χαρεί το "αντίο" του στην ομάδα, ενώ τόνισε ότι ο Γκουαρδιόλα έχει πρόβλημα με τους Αφρικανούς παίκτες!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Θέλω να είμαι εκείνος που θα διαλύσει τον μύθο του Γκουαρδιόλα. Έχω την εντύπωση ότι ο Πεπ, χωρίς αναγνώριση ή σεβασμό, έκανε ό,τι μπορούσε για να καταστρέψει την τελευταία μου χρονιά στην Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν κακός μαζί μου, νομίζετε θα συμπεριφερόταν έτσι στον Αντρές Ινιέστα;

Αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως αυτό συμβαίνει λόγω του χρώματός μου, σίγουρα δεν είμαι ο πρώτος, υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές στην Μπαρτσελόνα που σκέφτονται έτσι. Όπου πήγε, είχε πρόβλημα με τους Αφρικανούς, αλλά είναι πολύ έξυπνος για να τον πιάσουν και δεν το παραδέχεται.

Την ημέρα που θα διαλέξει πέντε Αφρικανούς για την ομάδα του, υπόσχομαι να του στείλω μια τούρτα! Επιπρόσθετα, ο Πεπ είναι δεσποτικός και θέλει να έχει μόνο υπάκουους παίκτες που να του φιλούν τα χέρια, εγώ δεν μπορώ να έχω τέτοια σχέση με τον προπονητή μου, με όλο τον σεβασμό.

Έκλεψε το αντίο μου στην Μάντσεστερ Σίτι, έναν σύλλογο με υπέροχους φιλάθλους. Ήθελα να αποχωρήσω με συναίσθημα, οπως ο Ινιέστα από την Μπαρτσελόνα ή ο Μπουφόν από την Γιουβέντους, ωστόσο ο Πεπ δεν μου το επέτρεψε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags