Facebook Pixel Ενδιαφέρον από Ολλανδία, Βέλγιο και Γερμανία για Τσιμίκα - Τι ισχύει για την Ουντινέζε
| 2018-06-04 23:21:00

Tους κάνει πλάκα ο Μαρινάκης - Ψήνεται κι άλλο deal - Ποιος είναι ο εκλεκτός που τα «σπάει»

του Παναγιώτη Νικολάου
Tους κάνει πλάκα ο Μαρινάκης - Ψήνεται κι άλλο deal - Ποιος είναι ο εκλεκτός που τα «σπάει»

«Μάχη» με τη μισή Ευρώπη για τον παικταρά στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, ο οποίος προβλέπει την ολοκλήρωση αρκετών μεταγραφών, αλλά και πωλήσεων, αφού υπάρχουν αρκετοί παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές, του οποίου το μέλλον δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι ο Κώστας Τσιμίκας, που επιστρέφει στην ομάδα μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε ως δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ.

Ο Έλληνας άσος θα πάρει την ευκαιρία του στην προετοιμασία της ομάδας, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του είναι ανοικτά.

Εάν ο Τσιμίκας κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να παραμείνει στο ρόστερ καλύπτοντας την αριστερή πλευρά της άμυνας μαζί με τον Λεονάρντο Κούτρη.

Από την άλλη, ενδέχεται η νέα σεζόν να τον βρει ξανά στο εξωτερικό, αφού η περυσινή σπουδαία χρονιά που πραγματοποίησε τον έχει βάλει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από την Ευρώπη.

Για τον νεαρό αμυντικό έχει δείξει ενδιαφέρον η ιταλική Ουντινέζε, ωστόσο οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από την ιταλική ομάδα. Οι άνθρωποι της Ουντινέζε έχουν «τσεκάρει» τον Τσιμίκα μέσω scouting, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαίνονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε πρόταση για την απόκτησή του.

Στο λιμάνι, πάντως, δεν αποκλείεται να «σκάσει» άμεσα πρόταση για τον Τσιμίκα, οι μετοχές του οποίου βρίσκονται στα ύψη στην Ολλανδία, μέσα την πολύ καλή σεζόν που έκανε στο πρωτάθλημα της χώρας.

Αντίστοιχα, πέραν της Ολλανδίας, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 22χρονος έχει μεγάλη… πέραση επίσης κυρίως στο Βέλγιο, αλλά και στη Γερμανία.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags