Facebook Pixel Βόμβα στην ΕΠΟ, τη «διαλύει» ο Βασιλειάδης
| 2018-06-05 10:00:00

Βόμβα στην ΕΠΟ, τη «διαλύει» ο Βασιλειάδης - Όλοι εναντίον όλων, ποια «κορμιά» θα πέσουν

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βόμβα στην ΕΠΟ, τη «διαλύει» ο Βασιλειάδης - Όλοι εναντίον όλων, ποια «κορμιά» θα πέσουν

Δε θα μείνει... κάγκελο από το παρασκήνιο που θα ξεσπάσει. 

Μπορεί ακόμα να μην έχει διαρρεύσει τίποτα, ωστόσο στο παρασκήνιο έχουν αρχίσει «καυτές» διεργασίες για την «επόμενη μέρα» στην ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Όπως σας ενημέρωσε πρόσφατα το sportdog.gr,  ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης, ήδη «ακονίζουν» τα… μαχαίρια τους και ετοιμάζονται για μεγάλη «μάχη» για τα… μάτια της ΕΠΟ.
 
Είναι προφανώς πως, πλέον, η «συμμαχία» των δύο Δικεφάλων δεν υφίσταται και, όπως σας έχουμε προϊδεάσει εδώ και πολύ καιρό, τα αφεντικά των δύο συλλόγων έχουν αρχίσει τις «κόντρες» μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προκειμένου να εξασφαλίσουν τον «πρώτο λόγο» στην ελληνική ομοσπονδία.
 
Μάλιστα, μέχρι την προγραμματισμένη Γ.Σ. στην ΕΠΟ, στις 29/6, αναμένεται η «κόντρα» των δύο ομάδων να κορυφωθεί και πραγματικά αναμένεται να… πέσουν κορμιά παρασκηνιακά για το ποιος θα κυριαρχήσει εντός της ομοσπονδίας.

Εξάλλου, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει ένα μικρό προβάδισμα στην… καταμέτρηση των ψήφων και με ό,τι αυτό σημαίνει για την «αντεπίθεση» που μπορεί να ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να ανατρέψει τα δεδομένα.

Παράλληλα, στον «πόλεμο» αναμένεται να μπουν και οι άλλες μεγάλες ομάδες της Super League, με τον Ολυμπιακό, φυσικά, να είναι έτοιμος να κάνει δυναμική «σφήνα» στο δίπολο των Δικεφάλων, αλλά και τον Παναθηναϊκό του νέου, ισχυρού επενδυτή, όπως όλα δείχνουν, να θέλει να αποκτήσει τη χαμένη του δυναμική εντός κι εκτός γηπέδων. 
 
Όπως εκτιμάται, μάλιστα, η κόντρα θα φουντώσει μεταξύ όλων για την πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη, η οποία προβλέπει τη δημιουργία πρωταθλήματος 20 ομάδων από την ερχόμενη σεζόν, που στην πορεία θα μείνουν μόνο οι... 12. Το συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο προβλέπει, μεταξύ άλλων, και την είσοδο της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, έχει υποστηρικτές και «εχθρούς» εντός της Super League, κάτι που αναμένεται να… ανάψει για τα καλά τα αίματα. Σε αυτή τη φάση, άλλωστε, λέγεται πως οι πιθανότητες για να «περάσει» η συγκεκριμένη πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού είναι 50-50!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags