Facebook Pixel «Άρρωστος» ο Παϊρόζ, άφησε «ξερό» τον Νταμπίζα
| 2018-06-05 11:25:00

«Άρρωστος» ο Παϊρόζ, άφησε «ξερό» τον Νταμπίζα - Αποκάλυψη... χρυσάφι σε Δώνη - Μεταγραφή-έκπληξη

του Νίκου Στεργίου
«Άρρωστος» ο Παϊρόζ, άφησε «ξερό» τον Νταμπίζα - Αποκάλυψη... χρυσάφι σε Δώνη - Μεταγραφή-έκπληξη

Δεν... παίζεται ο Ταϊλανδός, τι φοβερό έκανε, η πρώτη κίνηση.

Μπορεί ακόμα ο Παναθηναϊκός να μην έχει αλλάξει χέρια, ωστόσο μετά την τελευταία επίσκεψη του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ στην Ελλάδα και τις συναντήσεις του με ανθρώπους του Τριφυλλιού, αποφασίστηκε να «τρέξει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν. Κάτι που δείχνει, βεβαίως, ότι το deal απόκτησης των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ από την «Pan Asia» είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, αν και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις. 
 
Πάντως, ο Ταϊλανδός επενδυτής δείχνει να έχει λόγο για τις κινήσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση της ομάδας και φαίνεται πως και ο ίδιος θα αξιοποιήσει τις προσωπικές του διασυνδέσεις για να φέρει παίκτες στον Παναθηναϊκό. Αν και ελέγχεται η σχετική πληροφορία που αναφέρει ότι Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έχει ζητήσει ποδοσφαιριστές από τον Ζβεν Γκόραν Έρικσον.
 
Ο Ταϊλανδός επενδυτής διατηρεί εξαιρετικές επαφές με τους κορυφαίους ατζέντηδες στον κόσμο, όπως είναι ο Πίνι Ζάχαβι και ο Φάλι Ραμαντάνι, οπότε θεωρείται δύσκολο να μπήκε στη διαδικασία να βρει παίκτες μέσω του έμπειρου Σουηδού προπονητή.
 
Ξέρει την ελληνική αγορά

Όπως και να έχει, ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έχει λάβει ήδη γνώση και για τις εγχώριες περιπτώσεις καλών παικτών που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό. Και το φοβερό είναι ότι στη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη εμφανίστηκε «διαβασμένος», γνωρίζοντας αρκετά για την ελληνική αγορά, εντυπωσιάζοντας τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας με τα όσα ήξερε ακόμα και για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.
 
Πλάνο εκατομμυρίων 

Στο μεταξύ, το γεγονός πως ο Γιώργος Δώνης συζητάει, πλέον, ακόμα και για τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, με τους όρους που αναλύσαμε χθες, δείχνει πως τα όσα άκουσε από τον Ταϊλανδό επενδυτή τον ενθουσίασαν και τον έκαναν να αναθεωρήσει σχετικά με τις προθέσεις που υπάρχουν για τον σύλλογο. 

Ο 48χρονος κόουτς, άλλωστε, έχει μάθει να δουλεύει τα τελευταία χρόνια απολαμβάνοντας πλούσια συμβόλαια και έχοντας να διαχειριστεί ομάδες με μεγάλα μπάτζετ, οπότε το πιο πιθανό είναι να πήρε από τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ αυτή την υπόσχεση για το μέλλον. Ότι, δηλαδή, ο ίδιος θα ανταμειφθεί όπως επιθυμεί αν, φυσικά, πετύχει στο έργο του την πρώτη σεζόν, αλλά και πως στην ομάδα θα μπουν αρκετά κεφάλαια για να γίνει πάλι ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη.  

Ανακοινώνει εκπρόσωπο Τύπου
 
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως είναι θέμα χρόνου ο Ταϊλανδός επενδυτής να προχωρήσει στην πρόσληψη εκπροσώπου Τύπου. Ήταν κάτι που, μαζί με τον γιο του, το έψαξαν αρκετά όσο καιρό βρέθηκαν στην Ελλάδα και φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένη επιλογή. Αυτή θα είναι η πρώτη κίνησή τους για την ΠΑΕ και αν μη τι άλλο προκαλεί έκπληξη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags