Νέες φωτιές άναψε στην ΑΕΚ η Άντερλεχτ, η οποία συνεχίζει να παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι Βέλγοι έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες, να χτυπήσουν επίσημα την πόρτα της ΑΕΚ. Άλλωστε, δεν θα είναι η πρώτη φορά.  

Οι «μοβ» είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Δικέφαλο για την απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο, με τον παίκτη να δείχνει την πρόθεσή του να συνεχίσει την καριέρα του στις Βρυξέλλες. Όμως, τότε η Ένωση είχε αρνηθεί την κρούση που είχε γίνει, αλλά τώρα δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα σε νέα πρόταση από την Άντερλεχτ, ειδικά αν ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Για την ώρα πάντως, στην ΑΕΚ δεν θέλουν να δώσουν τον Βράνιες, ενώ αντίθετος είναι σύμφωνα με πληροφορίες και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος έχει εξαιρετική άποψη για τον συγκεκριμένο και θέλει να είναι η «κολώνα» στην ομάδα που ετοιμάζει.

Ο Έλληνας κόουτς, σε αντίθεση με τον Μανόλο Χιμένεθ που δεν ήθελε να τον βλέπει για εξωαγωνιστικούς λόγους, αναμένεται να ζητήσει από την διοίκηση την παραμονή του Βράνιες, κάτι που θα γίνει προφανώς με νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, ωστόσο η διαπραγμάτευση δεν θα είναι εύκολη. Ο Βόσνιος δεν είναι από τα πιο εύκολα παιδιά, ενώ θυμίζουμε πως τον Γενάρη, τα… μυαλά του είχαν πάρει αέρα με το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ και είχε κάνει άνω-κάτω την ομάδα για λίγες ημέρες, μέχρι να παρέμβει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Τι παίζει με τις ρήτρες;

Η ΑΕΚ με την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Μπάρκα, ξεκίνησε και επίσημα τον… χορό των ανανεώσεων, καθώς μέσα στο καλοκαίρι θέλει ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει, να υπογράψει νέες συμφωνίες σίγουρα με τους Μπακασέτα, Μπακάκη και Σιμόες.

Σχετικά πάντως με το νέο συμβόλαιο του Μπάρκα, υπάρχουν κάποια στοιχεία που ακόμα δεν έχουμε μάθει, όπως το εάν υπάρχει ρήτρα και εάν αυτή είναι μεγαλύτερη, για παράδειγμα, από αυτή που μπήκε στο συμβόλαιο του Γαλανόπουλου. Προσεχώς περισσότερα...