Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή ανακοίνωση από τον Stelios: «Θέλω να γίνω προπονητής στο...»
| 2018-06-08 11:48:00

Φοβερή ανακοίνωση από τον Stelios: «Θέλω να γίνω προπονητής στο...»

Sportdog Team
Φοβερή ανακοίνωση από τον Stelios: «Θέλω να γίνω προπονητής στο...»

Ο παλαίμαχος άσος έχει πάρει σοβαρές αποφάσεις.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στον Δημήτρη Μαλισιώβα, στην εκπομπή «Στον αστερισμό της ΕΡΑ», και αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Για το περίφημο γκολ του απέναντι στην Ισπανία το 2003:

«Το γκολ στην Σαραγόσα ήταν η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου μετά την κατάκτηση του Euro. Δεν ήταν τυχαίο αλλά  δουλεμένο στην προπόνηση για μια βδομάδα. Πολύ ωραία  βέβαια ήταν και η πάσα του Βενετίδη.  Η νίκη αυτή   μας έδωσε μεγάλη αισιοδοξία για την πρόκριση, και στην συνέχεια φτάσαμε στο έπος της  κατάκτησης του Euro.Στο «Λα Ρομαρέδα» πάντως  περάσαμε πολύ δύσκολα, αλλά  ήμασταν διαβασμένοι , συμπαγείς αμυντικά, και πετύχαμε  το τέλειο».

Για το φιλανθρωπικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (09-06) στην Πάτρα (21:00) είπε:

«Το μήνυμα μας ως θρύλοι του 2004, είναι ότι θέλουμε στο γήπεδο  την οικογένεια και τον αγνό φίλαθλο που «διψάει» για ωραίο θέαμα, ωραίο ποδόσφαιρο . Επίσης, θέλουμε να  συνδράμουμε κι εμείς, να  συνεισφέρουμε για το χαμόγελο του παιδιού Πάτρας και το Κ.Ε.Φ.Ι οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.  Θεωρώ δεδομένο πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο, όπως πέρυσι στο Ηράκλειο. Αγωνιστικά  είμαστε σε καλή κατάσταση αφού και μπάλα παίζουμε  και  γενικά προσέχουμε τον τρόπο ζωής μας. Ναι ,θέλουμε να νικήσουμε παρ ότι το ματς είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Άλλωστε κανείς δεν παίζει για να χάσει .. Θα παίξω αντίπαλος με τον φίλο μου τον Κάμπος με τον οποίο περάσαμε μαζί πέντε χρόνια στη Μπόλτον Σε γενικές γραμμές πάντως όλα τα παιδιά θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι , εμείς, ο κόσμος και ταυτόχρονα να συγκεντρωθούν τα έσοδα για τον σκοπό».

Γιατί δεν τον βλέπουμε στους πάγκους των γηπέδων:

«Οι συνθήκες για τους προπονητές στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολες. Το έζησα με την Κηφισιά αλλά και τον Πανηλειακό . Δεν υπάρχουν οι σωστές προϋποθέσεις ούτε οι υποδομές εκτός εξαιρέσεων.  Ειδικά στην Γ εθνική τα πράγματα είναι ΤΡΑΓΙΚΑ, ενώ από την Β’ και πάνω, ελάχιστες ομάδες μπορούν να σου δώσουν τα κατάλληλα εφόδια. Κοιτώ πλέον  την λύση του εξωτερικού.  Όταν είναι να γίνει κάτι, θέλω να είναι μια ουσιαστική και συνάμα αποτελεσματική απόφαση για τον εαυτό μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags