Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό «δώρο» της Μπενφίκα στον Μαρινάκη - Έτοιμη αμυντικάρα με τρελό κασέ - «Άκυρο» σε... Καρεμπέ
| 2018-06-09 14:00:00

Τρομερό «δώρο» της Μπενφίκα στον Μαρινάκη - Έτοιμη αμυντικάρα με τρελό κασέ - «Άκυρο» σε... Καρεμπέ

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερό «δώρο» της Μπενφίκα στον Μαρινάκη - Έτοιμη αμυντικάρα με τρελό κασέ - «Άκυρο» σε... Καρεμπέ

Σταντ μπάι στόπερ επιπέδου, απίθανη περίπτωση για τα εξτρέμ.

Το όνομα του Λισάντρο Λόπες παραμένει στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Στα 28 του χρόνια ο αμυντικός της Μπενφίκα παρουσιάζεται ως διακαής πόθος του Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο στην πραγματικότητα δεν είναι μέσα στις κορυφαίες επιλογές των Πειραιωτών.

Ο έμπειρος άσος έχει προταθεί στην ουσία από την ίδια την Μπενφίκα, η οποία τον παραχωρεί ως δανεικό και στο λιμάνι προς το παρόν κρατούν την περίπτωσή του χωρίς να κάνουν κίνηση. Δεν αποκλείεται, βέβαια, αν και εφόσον δε βρουν αυτό που ψάχνουν να ασχοληθούν πιο ζεστά με τον Αργεντινό, καθώς θεωρείται εύκολη περίπτωση αν το αποφασίσουν.

Εξάλλου, οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι εξαιρετικές κι αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει για να βρεθεί φόρμουλα για το κασέ του παίκτη που ανέρχεται σε πολύ υψηλά επίπεδα για τα ελληνικά δεδομένα (1,8 εκατ. ευρώ).

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι πρόσφατα ο πρόεδρος της Μπενφίκα ήρθε στην Ελλάδα και κανόνισε τη μετακίνηση δύο νεαρών άσων από την πορτογαλική ομάδα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Απίθανο του Ποντένσε

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Ντανιέλ Ποντένσε, που εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο, ως εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ, είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ δεν είναι εύκολο να μείνει άμεσα ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Η διαδικασία που απαιτείται για να αποδεσμευτεί από την ομάδα του μέσω προσφυγής είναι πολύ χρονοβόρα. Όπως λένε οι Πορτογάλοι, βάσει της νομοθεσίας τους, η ημερομηνία που έχουν δικαίωμα οι παίκτες να ζητήσουν την ελευθέρας τους είναι η 14η Ιουνίου. Από εκεί και πέρα, εκτιμάται πως οι νομικές ενέργειες που θα ακολουθηθούν θα κρατήσουν από 1 έως 1,5 μήνα.

Σε όλο αυτό το διάστημα, βέβαια, ο παίκτης δεν μπορεί να εμφανίσει συμφωνία με άλλη ομάδα, γιατί αυτό θα λειτουργήσει επιβαρυντικά απέναντι του, ενώ μόνο σίγουρο δεν είναι πως θα βγει κερδισμένος απ' την όλη ιστορία.

Με βάση τα παραπάνω, λοιπόν, θεωρείται μάλλον απίθανο ο Ολυμπιακός να περιμένει τόσο καιρό για τον συγκεκριμένο παίκτη και με τον κίνδυνο τελικά να τον χάσει αν δε μείνει ελεύθερος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags