Facebook Pixel Sportdog.gr | Ενδιαφέρον μεγάλης ομάδας για βασικό του Ολυμπιακού - Τους το... ξέκοψε ο Μαρινάκης!
| 2018-06-09 18:35:00

Ενδιαφέρον μεγάλης ομάδας για βασικό του Ολυμπιακού - Τους το... ξέκοψε ο Μαρινάκης!

Sportdog Team
Ενδιαφέρον μεγάλης ομάδας για βασικό του Ολυμπιακού - Τους το... ξέκοψε ο Μαρινάκης!

Είναι περιζήτητος, αλλά στο λιμάνι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους!

O Kαρίμ Ανσαριφάρντ έκανε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς πέτυχε 17 γκολ και έδωσε έξι ασίστ στο πρωτάθλημα.

Οι μετοχές του Ιρανού βρίσκονται ψηλά, ενώ η συμμετοχή του στο επερχόμενο Μουντιάλ ενδέχεται να ανεβάσουν κι άλλο την αξία του.

Μάλιστα, η τουρκική ιστοσελίδα «aspor.co.tr» υποστηρίζει πως η Μπεσίκτας έχει στο στόχαστρό της τον Ανσαριφάρντ και μάλιστα έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την πιθανή απόκτησή του.

Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε στους Τούρκους ότι δεν προτίθεται να συναινέσει στην πώληση του Ιρανού άσου πριν την ολοκλήρωση του Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας έχει κουβεντιάσει στο παρελθόν με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για τον Κώστα  Φορτούνη αλλά αυτή την στιγμή άλλος είναι ο παίκτης που θέλει περισσότερο η Μπεσίκτας.

Αυτός είναι ο Ιρανός επιθετικός, Καρίμ Ανσαριφάρντ ο οποίος έκανε μια πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 17 γκολ ενώ είχε και έξι ασίστ. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει πάντως να πουλήσει τον παίκτη πριν από την διεξαγωγή του Μουντιάλ.

“Θα πρέπει να περιμένουμε την συμμετοχή του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου” ήταν η απάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού στον πρόεδρο της Μπεσίκτας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags