Facebook Pixel «Εξαφανίστηκε» ο… Πέδρο Κόντε - «Ψάχνονται» όλοι στον ΠΑΟΚ
| 2018-06-11 13:53:00

«Εξαφανίστηκε» ο… κλεισμένος του ΠΑΟΚ - «Ψάχνονται» όλοι στη Θεσσαλονίκη - Τον «έστειλε» ο Ιβάν;

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Εξαφανίστηκε» ο… κλεισμένος του ΠΑΟΚ - «Ψάχνονται» όλοι στη Θεσσαλονίκη - Τον «έστειλε» ο Ιβάν;

«Περίεργα» πράγματα. Τι συνέβη από τη μία στιγμή στην άλλη;

«Περίεργα» πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ σχετικά με την περίπτωση του Πέδρο Κόντε.
 
Από εκεί, δηλαδή, που τις τελευταίες μέρες ο Ισπανός φορ παρουσιαζόταν «κλεισμένος» και ετοιμαζόταν, σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα, να πάει στην Τούμπα για τις… υπογραφές, μετά από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, πλέον, το όνομά του έχει «εξαφανιστεί» τελείως από το προσκήνιο!
 
Συγκεκριμένα, κανένα «ασπρόμαυρο» Μέσο (δείτε τα πρωτοσέλιδα της συμπρωτεύουσας ΕΔΩ) δεν κάνει σήμερα αναφορά στον άσο του ΠΑΣ Γιάννινα, παρόλο που μέχρι χθες θεωρούνταν «τελειωμένη» υπόθεση και έμεναν -υποτίθεται- μόνο τυπικά για την ολοκλήρωση του deal.
 
Εξάλλου, ο παίκτης, ο οποίος αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές του, δεν έχει καμία ενημέρωση μέχρι πρόσφατα για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου, ούτε έχει ενοχληθεί από την πλευρά των «ασπρόμαυρων». Κάτι που, βεβαίως, μπορεί να γίνει και την τελευταία στιγμή, αν όντως τα βρουν ο ΠΑΟΚ με την ομάδα της Ηπείρου, αλλά το γεγονός ότι ο Ισπανός παραμένει στο… σκοτάδι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, ίσως να σημαίνει κάτι για την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.  
 
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι γενικότερα έχει «υποβαθμιστεί» στο ρεπορτάζ της ομάδας το θέμα της απόκτησης σέντερ φορ, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν η πιο «καυτή» είδηση η αναζήτηση του... αντι-Πρίγιοβιτς. Η μοναδική περίπτωση που συντηρείται στο προσκήνιο, χωρίς τις… τυμπανοκρουσίες των προηγούμενων ημερών, είναι αυτή του Πόντους Βέρνμπλουμ, για τον οποίο, πάντως, έτσι κι αλλιώς δεν έχει σημειωθεί κάποια θεαματική εξέλιξη τις τελευταίες ώρες.  
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags