Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φουλάρει» για δύο παικταράδες ο ΠΑΟΚ – Η κίνηση Σαββίδη που φέρνει εξελίξεις!
| 2018-06-11 23:55:00

«Φουλάρει» για δύο παικταράδες ο ΠΑΟΚ – Η κίνηση Σαββίδη που φέρνει εξελίξεις!

Sportdog Team
«Φουλάρει» για δύο παικταράδες ο ΠΑΟΚ – Η κίνηση Σαββίδη που φέρνει εξελίξεις!

Στην τελική ευθεία για μεταγραφές ο Δικέφαλος.

Ο Ιβάν Σαββίδης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, εξέλιξη που σηματοδοτεί εξελίξεις για τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, και φυσικά στα μεταγραφικά.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη και πραγματοποιεί συνεχώς ραντεβού με τους συνεργάτες του για τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο.

Παράλληλα, η παρουσία του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ «εντός έδρας» αναμένεται να φέρει και οριστικές εξελίξεις στα μεταγραφικά μέτωπα που απασχολούν την ομάδα, αφού συνήθως αυτός είναι που δίνει την τελική έγκριση ώστε να κλείσουν τα περισσότερα μεταγραφικά ζητήματα.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με Τεέμου Πούκι και Πόντους Βέρνμπλουμ και η επιστροφή του Σαββίδη αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωσή τους, είτε με θετική είτε με αρνητική κατάληξη.

Πάντως, τσεκάρονται κι άλλες υποθέσεις παικτών σε περίπτωση που χαλάσει το deal για κάποιον από τους δύο προαναφερθέντες άσους. Μάλιστα, ήρθε στην επιφάνεια και το όνομα του Τσούμπα Ακπόμ, επιθετικού της Άρσεναλ, που ο ΠΑΟΚ εξετάζει ως εναλλακτική λύση για την επίθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags