Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε... το όπλο του - Ο πρώτος που «καθαρίζει» ο Ουζουνίδης από την επίθεση - Εμπλοκή... Αραούχο
| 2018-06-12 22:42:00

Πήρε... το όπλο του - Ο πρώτος που «καθαρίζει» ο Ουζουνίδης από την επίθεση - Εμπλοκή... Αραούχο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πήρε... το όπλο του - Ο πρώτος που «καθαρίζει» ο Ουζουνίδης από την επίθεση - Εμπλοκή... Αραούχο

Τον έκοψε χωρίς δεύτερη κουβέντα ο Μαρίνος, «αυτόν» θέλει μπροστά.

Δημοσιεύματα την Τρίτη υποστήριξαν, ότι ο Μπόρχα Ιγκλέσιας είναι μία περίπτωση που απασχολεί την ΑΕΚ για την επίθεσή της. Πρόκειται για τον 25χρονο επιθετικό που έπαιξε στη Σαραγόσα από τη Θέλτα Β' πετυχαίνοντας 22 γκολ και 6 ασίστ και 30 ματς της Segunda Division.

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας επέστρεψε στην πρώτη ομάδα της Θέλτα με την οποία το συμβόλαιο λήγει το 2019, ενώ ήδη ισπανικές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, λόγω της εξαιρετικής σεζόν που πραγματοποίησε.

Όπως όμως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, δεν υπάρχει θέμα Ιγκλέσιας στην ΑΕΚ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ψάχνει έναν φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον 25χρονο. Συζήτησε την περίπτωσή του, έδειξε όμως, ότι τα θέλω του ήταν διαφορετικά.

Οπότε η συγκεκριμένη επιλογή κόπηκε. Ο Έλληνας τεχνικός θα ήθελε κάτι που να μοιάζει περισσότερο στον Αραούχο.

Δηλαδή έναν κινητικό στράικερ, ο οποίος θα κάνει και άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο, όπως ο Αργεντινός της Λας Πάλμας. Η ΑΕΚ λοιπόν θα κινηθεί για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή για την ενίσχυεση της αιχμής του δόρατος, εκτός αν προκύψουν θετικές εξελίξεις με τον Αραούχο, κάτι που προς το παρόν φαντάζει πολύ δύσκολο, μετά το μπάσιμο της Τορίνο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags