Facebook Pixel Εξετάζει την περίπτωση του Κόντε ο Παναθηναϊκός
| 2018-06-13 22:25:00

Αποκάλυψη: Το «ριφιφί» της χρονιάς ο ΠΑΟ - Ποιον γκολτζή «αρπάζει» από ΠΑΟΚ - Δεν είναι ο Μυστακίδης

του Νίκου Στεργίου
Αποκάλυψη: Το «ριφιφί» της χρονιάς ο ΠΑΟ - Ποιον γκολτζή «αρπάζει» από ΠΑΟΚ - Δεν είναι ο Μυστακίδης

Νταμπίζας και Δώνης έτοιμοι να απογειώσουν Παϊρόζ και κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει σημαντικούς περιορισμούς στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αφού -πιθανότατα- θα διατηρεί το δικαίωμα να αποκτήσει μόνο έναν ξένο ποδοσφαιριστή.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει στο παρελθόν, οι Πράσινοι προσανατολίζονται να κάνουν την υπέρβαση για επιθετικό.

Εκτός από παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, το Τριφύλλι φέρεται να εξετάζει και -τουλάχιστον- μια περίπτωση από την Ελλάδα στο πρόσωπο του Πέδρο Κόντε!

Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό και στο παρελθόν, όμως το θέμα δεν μπορούσε να προχωρήσει εξαιτίας της κακής οικονομικής κατάστασης του συλλόγου. Ωστόσο, με το deal ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ να είναι προ των πυλών, το μέλλον φαντάζει καλύτερο για το Τριφύλλι, τουλάχιστον αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Παράλληλα, ο Κόντε έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως και τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο φερόταν να είναι «κλεισμένος», ωστόσο η υπόθεση έχει «παγώσει», αφού οι Θεσσαλονικείς περιμένουν τον Τεέμου Πούκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός αρέσει τόσο στον Γιώργο Δώνη όσο και στο Νίκο Νταμπίζα. Οι δύο άνδρες θεωρούν ότι ο Κόντε έχει το «εύκολο» γκολ και από τη στιγμή που στο ρόστερ δεν υπάρχει κάποιος με τα δικά του χαρακτηριστικά, ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν θα μπορούσε να «χτιστεί» γύρω του.

Φυσικά, η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο, αφού θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με το «φλερτ» του Κόντε με τον ΠΑΟΚ. Εάν, πάντως, ο Ισπανός δεν καταλήξει τελικά στον Δικέφαλο, δεν αποκλείεται οι Πράσινοι να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του!

Παρεμπιπτόντως, ο Κόντε δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που «συνδέει» Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο ομάδες εξακολουθούν να βρίσκονται σε συζητήσεις για τους Έργκους Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη, μιας και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέλλον των δύο άσων που αγωνίστηκαν πέρυσι ως δανεικοί στο Τριφύλλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags