Facebook Pixel Sportdog.gr | Το μεγάλο κόλπο του Μαρινάκη - Ετσι κλείνει τον παικταρά που θα τους τρελάνει, το έχει ξανακάνει
| 2018-06-13 23:32:00

Το μεγάλο κόλπο του Μαρινάκη - Ετσι κλείνει τον παικταρά που θα τους τρελάνει, το έχει ξανακάνει

του Παναγιώτη Νικολάου
Το μεγάλο κόλπο του Μαρινάκη - Ετσι κλείνει τον παικταρά που θα τους τρελάνει, το έχει ξανακάνει

Το πήρε πάνω του το αφεντικό του Ολυμπιακού και πάει για το μπαμ.

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν πλέον οι μεταγραφικές μηχανές του Ολυμπιακού, καθώς στο Λιμάνι μετά την απόκτηση του Γκερέρο, ετοιμάζονται για νέες ανακοινώσεις, που θα αφορούν την άμυνα και τα εξτρέμ.

Η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο παραμένει ψηλά στις προτεραιότητές τους, ενώ όσον αφορά τους εξτρέμ, κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες για τον Λαζάρ Μάρκοβιτς, η περίπτωσή του οποίου είναι καλή, αλλά και εξαιρετικά δύσκολη.

Ο 24χρονος διεθνής Σέρβος εξτρέμ που έχει ακόμη έναν χρόνο συμβολαίου με τη Λίβερπουλ αλλά δεν υπολογίζεται στο «Άνφλιντ», ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μια από τις ομάδες στις οποίες έχει προταθεί είναι και ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του, αφού πρόκειται για έναν εξαιρετικά ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος το καλοκαίρι του 2014 πήγε στη Λίβερπουλ ως ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου έναντι 25 εκατ. ευρώ από τη Μπενφίκα!

Παρότι η περίπτωση του Μάρκοβιτς είναι εξαιρετικά δύσκολη, οι Πειραιώτες την παρακολουθούν και περιμένουν να… χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή, ποντάροντας στο γεγονός ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός συνηθίζει να… ψωνίζει με αυτό το κόλπο, καθώς θυμίζουμε πως και οι Αφελάι, Καρντόσο και Εμενίκε, είχαν ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ενώ έμπαιναν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου με τις τότε ομάδες τους.

Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κάνει μία ηχηρή κίνηση και στο Λιμάνι θεωρούν πως με τον παίκτη δεν θα έχουν πρόβλημα και θα μπορέσουν εύκολα να τα βρουν και στο οικονομικό, ωστόσο για να προχωρήσει η μεταγραφή, θα πρέπει να το… δεχθεί και η Λίβερπουλ!

Εκτός από την Μπενφίκα, ο Μάρκοβιτς έχει αγωνιστεί κατά σειρά σαν δανεικός σε Φενέρμπαχτσε, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Χαλ και Άντερλεχτ, ενώ η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από την Παρτιζάν το 2011.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags