Facebook Pixel Αποκάλυψη: Στόχος της ΑΕΚ ο Βιέιρα που ακούγεται για τον ΠΑΟΚ
| 2018-06-15 10:35:00

Αποκάλυψη-φωτιά: Ακούγεται για τον ΠΑΟΚ ο... στόχος της ΑΕΚ - «Πλακώνονται» Ιβάν-Τίγρης για τον...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη-φωτιά: Ακούγεται για τον ΠΑΟΚ ο... στόχος της ΑΕΚ - «Πλακώνονται» Ιβάν-Τίγρης για τον...

Ποιος φορ μπορεί να βάλει τους δύο Δικεφάλους σε... πόλεμο;

Το όνομα του Ούγκο Βιέιρα ήρθε δυναμικά σήμερα στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα στο διαδίκτυο, ο 29χρονος Πορτογάλος φορ φέρεται να απασχολεί έντονα τον Δικέφαλο του Βορρά, ως εναλλακτική λύση για την περίπτωση του Τεέμου Πούκι, για τον οποίο ακόμα δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη.

Πάντως, ανεξάρτητα με το τι μπορεί να ισχύει για τους «ασπρόμαυρους», οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο Ούγκο Βιέιρα δεδομένα απασχολεί την… ΑΕΚ!

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάζονται να έχουν χτυπήσει εδώ και αρκετό καιρό την πόρτα του Πορτογάλου άσου, προσπαθώντας να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του, ενώ φαίνεται πως η υπόθεση παραμένει ανοιχτή για την Ένωση, η οποία εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Ο παίκτης αγωνίζεται τώρα στην ιαπωνική, Γιοκοχάμα Μαρίνος, ωστόσο το συμβόλαιό του λήγει τον προσεχή Δεκέμβριο, οπότε εκτιμάται ότι μπορεί να βρεθεί φόρμουλα να το «σπάσει» μέσα στο καλοκαίρι και να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του ως ελεύθερος. Πάντως, το κασέ του Πορτογάλου θεωρείται ιδιαιτέρως υψηλό για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα κι αυτό είναι ένα δεδομένο που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.

Ο Ούγκο Βιέιρα αγωνιζόταν σχεδόν σε όλη του την καριέρα ως εξτρέμ, έχοντας μικρή συγκομιδή στα γκολ, ωστόσο από τότε που άλλαξε θέση και μετακινήθηκε στο «κουτί», έχει πάρει… φωτιά. Ειδικά τη σεζόν 2015-2016 στον Ερυθρό Αστέρα έκανε τρομερά πράγματα σκοράροντας 21 γκολ σε 30 παιχνίδια. Πάντως και τώρα στην Ιαπωνία δείχνει να είναι σε φόρμα με 11 γκολ και 2 ασίστ σε 21 παιχνίδια.

Όπως και να έχει, μένει να δούμε κατά πόσο ο ΠΑΟΚ όντως έχει κάνει επίσημη κρούση για τον παίκτη κι αν μπορεί να προκύψει για τη συγκεκριμένη περίπτωση μία μεγάλη «μάχη» ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags