Facebook Pixel Sportdog.gr | Μύθος! Εξωγήινος Ρονάλντο, σταμάτησε... μόνος του την Ισπανία - Χατ τρικ και γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-15 22:54:00

Μύθος! Εξωγήινος Ρονάλντο, σταμάτησε... μόνος του την Ισπανία - Χατ τρικ και γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Μύθος! Εξωγήινος Ρονάλντο, σταμάτησε... μόνος του την Ισπανία - Χατ τρικ και γκολάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανη ματσάρα και 3-3 με φαουλάρα Κριστιάνο στο φινάλε!

Πορτογαλία και Ισπανία αναδείχθηλαν ισόπαλες 3-3 σε ένα ματς με φανταστική εξέλιξη, ανατροπές και απόλυτο πρωταγωνιστή τον απίστευτο Κριστιάνο Ρονάλντο, που πέτυχε τρία γκολ!

Στο -μακράν- κορυφαίο ματς του Μουντιάλ μέχρι στιγμής, η… καλή βραδιά φάνηκε από την αρχή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 μόλις στο 4’.

Η Ισπανία απάντησε στο 24’ με φοβερό γκολ του Ντιέγκο Κόστα, που «χόρεψε» την ισπανική άμυνα, ενώ στο 26’ είχε δοκάρι με τον Ίσκο.

Παρ΄ όλα αυτά, οι Πορτογάλοι μπήκαν εκ νέου μπροστά στο σκορ στο 44’, με τον Ρονάλντο να πιάνει αριστερό σουτ και τον Ντε Χέα να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του!

Στο δεύτερο μέρος οι Ισπανοί μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να γυρίσουν το ματς και τα κατάφεραν μέσα σε τρία λεπτά. Στο 55’ ο Κόστα ισοφάρισε με κοντινή προβολή έπειτα από ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 58’ ο Νάτσο έκανε το 3-2 με σουτάρα στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Η Ισπανία έμοιαζε να έχει τον έλεγχο και τη νίκη στο… τσεπάκι της, όμως υπολόγιζε χωρίς τον τεράστιο παίκτη που ονομάζεται Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στο 88’ ισοφάρισε στο τελικό 3-3 με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags