Facebook Pixel Sportdog.gr | Απογοήτευση! Γκέλα με το… καλησπέρα για την Αργεντινή, μοιραίος ο Μέσι με την Ισλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-16 17:55:00

Απογοήτευση! Γκέλα με το… καλησπέρα για την Αργεντινή, μοιραίος ο Μέσι με την Ισλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Απογοήτευση! Γκέλα με το… καλησπέρα για την Αργεντινή, μοιραίος ο Μέσι με την Ισλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κόλλησαν στο 1-1, έχασαν και πέναλτι.

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι της Αργεντινής με την Ισλανδία, στην πρεμιέρα του τέταρτου ομίλου, για τον οποίο το βράδυ του Σαββάτου κοντράρονται η Κροατίας με τη Νιγηρία,

Οι Αργεντινοί παρότι προηγήθηκαν μόλις στο 19ο λεπτό με γκολάρα του Αγκουέρο, ισοφαρίστηκαν τέσσερα λεπτά αργότερα από τον Φινμπόγκασον, ενώ στο 58’ ο μετριότατος Μέσι νικήθηκε σε πέναλτι από τον Χάλντορσον!

Παρότι η Ισλανδία είχε ξεκάθαρους αμυντικούς προσανατολισμούς, μπήκε δυνατά και αποφασισμένη στο παιχνίδι και μόλις στο 9ο λεπτό, μετά από λάθος της αργεντίνικης άμυνας, ο Μπιάρνασον βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Αυτό όμως που δεν πέτυχε ο άσος των Ισλανδών, το έκανε και… με χάρη ο Κουν Αγκουέρο, ο οποίος στο 19ο λεπτό πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και αφού γύρισε ωραία το σώμα του, εκτέλεσε και με σουτάρα έγραψε το1 -0. Παρόλα αυτά, οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ για την Αργεντινή, καθώς ο στο 23ο λεπτό ο Φινμπόγκασον σε κενή εστία έκανε το 1-1 για την Ισλανδία!

Από το γκολ και μετά η Αργεντινή ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως με τον Μέσι εγκλωβισμένο από δύο τουλάχιστον παίκτες, απλά κυκλοφορούσε την μπάλα και δεν απειλούσε καθόλου, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι μέχρι το ημίχρονο.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, όπου η Αργεντινή έκλεισε στα καρέ την αντίπαλό της και στο 57΄ κέρδισε ένα αυστηρό πέναλτι, όταν ο Αγκουέρο βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Μάγκνουσον. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μέσι, όμως η εκτέλεση δεν ήταν καλή και ο Χάλντορσον πετάχτηκε ωραία στη γωνία του και κράτησε το 1-1.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τους Ισλανδούς, καθώς η Αργεντινή παίζοντας με το άγχος του χρόνου, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό. Ο Μέσι πήρε πρωτοβουλίες, επιχείρησε κάποια σουτ, όμως το γκολ δεν ήρθε και έτσι η Αργεντινή, που δικαίως φωνάζει για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παβόν στο 77’, ξεκίνησε στο Μουντιάλ με μεγάλη γκέλα!
 

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Καμπαγιέρο, Σάλβιο, Οταμέντι, Ρόχο, Ταγλιαφίκο, Μαστσεράνο, Μπίγλια (54' Μπανέγα), Μέσα (84' Ιγκουαΐν), Μέσι, Ντι Μαρία (75' Παβόν), Αγκουέρο.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σέβαρσον, Ρ. Σίγκουρντσον, Άρνασον, Μάγκνουσον, Γκούντμουντσον (63' Γκίσλασον), Μπιάρνασον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, Γκούναρσον (76' Σκούλασον), Χάλφρεντσον, Φινμπόγκασον (89' Μπιόρν Σίγκουρντσον).

 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags