Facebook Pixel Sportdog.gr | Λουτσέσκου για την εμφάνιση Ουάρντα στο Μουντιάλ – Τι είπε για Αίγυπτο
| 2018-06-16 19:12:00

Λουτσέσκου για την εμφάνιση Ουάρντα στο Μουντιάλ – Τι είπε για Αίγυπτο

Sportdog Team
Λουτσέσκου για την εμφάνιση Ουάρντα στο Μουντιάλ – Τι είπε για Αίγυπτο

Ενδιαφέρουσα η άποψη του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Αμρ Ουάρντα στην αναμέτρηση της Αιγύπτου με την Ουρουγουάη εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Μιλώντς στην αιγπυτιακή ιστοσελίδα akhbarelyom.com ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολιαε την παρουσία του Αιγύπτιου άσου στο μάτς με τη σελέστε που κρίθηκε στο φινάλε με την κεφαλιά του Χοσέ Χιμένεθ.

«Ο Ουάρντα ήταν πειθαρχημένος, όπως και όλόκληρη η Αίγυπτος, ήταν κινητικός και έπαιρνε καλές θέσεις χωρίς την μπάλα. Πήρε καλές αποφάσεις με την μπάλα στα πόδια αλλά δεν μπορούσε να υπερτερήσει των παικτών της Ουρουγουάης παρότι έχει και ο ίδιος την ποιότητα ως παίκτης» σχολίασε ο Λουτσέσκου.

Οσον αφορά τον αγώνα, ο Λουτσέσκου σχολίασε:

«Μπορώ να πω ότι ήταν μια νίκη για την Ουρουγουάη που δεν την άξιζε, αλλά η εμπειρία των Ουρουγουανών έκανε την διαφορά, επειδή κράτησαν την ισορροπία τους σε όλο το ματς και περίμεναν το λάθος από την Αίγυπτο. Παρατήρησα ότι οι παίκτες της Αιγύπτου έκαναν ατομικά λάθη στην επίθεση και γι' αυτό δεν απείλησαν την Ουρουγουάη ουσιαστικά.

Ήταν δύσκολο για του παίκτες της Αιγύπτου να αντιμετωπίσουν την εμπειρία των Ουρουγουανών που έχουν καλή φυσική κατάσταση. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Αίγυπτο στα δύο επόμενα ματς της...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags