Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη εξέλιξη: Τα βρήκαν οι «εχθροί», τα πάνω-κάτω έρχονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
| 2018-06-17 10:00:00

Απίστευτη εξέλιξη: Τα βρήκαν οι «εχθροί», τα πάνω-κάτω έρχονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη: Τα βρήκαν οι «εχθροί», τα πάνω-κάτω έρχονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Φοβερές αναταράξεις από «συμμαχία»-φωτιά. Θα τα δούμε όλα!

Τρομερές είναι οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως τα όσα γίνονται στο παρασκήνιο είναι πράγματα και καταστάσεις που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Πρόσφατα, για παράδειγμα, αρκετά πρόσφατα, σε ΕΠΣ της περιφέρειας είχαμε… ομορφιές από το μακρινό παρελθόν, με παρουσία «μπράβων», άγριο ξύλο και επισκέψεις μεγαλοπαραγόντων που έτυχε να μην γραφτούν πουθενά.

Η κατάσταση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, ξέφυγε από τον έλεγχο και τα όσα εξελίχθησαν στη συγκεκριμένη ΕΠΣ για τρεις ημέρες, ήταν απόρροια του «πολέμου» που βρίσκεται σε εξέλιξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο οποίος μέρα με τη μέρα… κορυφώνεται.

Μάλιστα, άνθρωποι που βρίσκονται στην περιοχή, μας ενημέρωσαν για την επίσκεψη ενός μεγαλοπαράγοντα, που θέλησε με την παρουσία του να στείλει «μήνυμα» στην απέναντι πλευρά, ενώ παράλληλα πληροφορηθήκαμε για όσα… ψιθυρίζονται το τελευταίο διάστημα και τα οποία εάν επιβεβαιωθούν, θα φέρουν τα πάνω-κάτω.

Συγκεκριμένα, όπως μας μεταφέρθηκε από αξιόπιστη πηγή, έχει βουίξει η πιάτσα για «σύμπραξη» δύο… παλιών εχθρών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που δεν περίμενε κανείς και η οποία ,εάν δε χαλάσει σύντομα (που δεν αναμένεται γιατί έχουν κοινό στόχο και έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, κάτι που φάνηκε και με όσα έγιναν στη συγκεκριμένη επαρχιακή πόλη), μπορεί να προκαλέσει φοβερές αναταράξεις, σε όλα τα επίπεδα.

Το Sportdog.gr έχει όλο το «καυτό» παρασκήνιο, παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει σύντομα και για τη συνέχεια. Σας προειδοποιούμε, πάντως, πως φέτος πρέπει να είστε έτοιμοι για ΟΛΑ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags