Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης διατηρεί καλές σχέσεις με τον Γιώργο Σπανό του Ατρόμητου
| 2018-06-17 10:35:00

Βόμβες Σπανού και συνεργασία με Σαββίδη - Θα «βουλιάξει» το Περιστέρι - Τρελό πάρε-δώσε!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βόμβες Σπανού και συνεργασία με Σαββίδη - Θα «βουλιάξει» το Περιστέρι - Τρελό πάρε-δώσε!

Τι θα γίνει στον Ατρόμητο;

Με αργούς ρυθμούς προχωράει ο σχεδιασμός του Ατρομήτου ενόψει της νέας σεζόν, καθώς στο Περιστέρι προσπαθούν να μη χαλάσουν το ρόστερ της περσινής χρονιάς, το οποίο τους βοήθησε να μπουν σφήνα στους μεγάλους και να κερδίσουν και την έξοδό τους στην Ευρώπη.

Ωστόσο, η αποστολή του Νταμίρ Κάναντι και του Γιώργου Σπανού δεν είναι εύκολη, καθώς τα βασικά «κλειδιά» του περσινού Ατρομήτου ήταν δανεικά και αυτή τη στιγμή δίνουν… μάχη για να κρατήσουν κάποιους βασικούς παίκτες, έχοντας ήδη χάσει όμως τους Γιαννιώτη και Ουάρντα.

Από εκεί και πέρα όμως, οι Πειρστεριώτες φαίνεται πως τελικά θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Γιαννούλη, αφού ήδη συμφώνησαν για την επέκταση του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ, ενώ το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και με τον Χατζηισαΐα, ο οποίος φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στην Τούμπα, ωστόσο ο ίδιος και ο μάνατζέρ του ψάχνονται για το εξωτερικό.

Πατώντας πάντως στις καλές σχέσεις που έχουν αναπτύξει με τον Δικέφαλο του Βορρά, οι άνθρωποι του Ατρομήτου πρότειναν να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον Γιαννούλη, αλλά και τον Χατζηισαΐα, ο οποίος αν δεχθεί να έρθει φέτος στην ομάδα, θα είναι και πιο εύκολη περίπτωση αφού το συμβόλαιό του τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, για την ώρα καμία από τις δύο υποθέσεις δεν έχει προχωρήσει, καθώς στον ΠΑΟΚ μπορεί να έχουν δώσει το «οκ» για τον νέο δανεισμό, όμως στην περίπτωση του Γιαννούλη, δύσκολα θα πάρουν το ρίσκο να τον παραχωρήσουν ως ελεύθερο, ειδικά μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε.

Παρόλα αυτά, ο Ατρόμητος θα κυνηγήσει τις πιθανότητές του, ενώ πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως θα παραμείνουν σε επαφή με τους Θεσσαλονικείς σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε εάν προκύψει κάποια καλή περίπτωση, να έχουν προτεραιότητα, όπως συνέβη πέρυσι με τον δανεισμό του Ουάρντα. Φέτος στη σχετική λίστα βρίσκονται ήδη τα ονόματα των Κουλούρη και Μυστακίδη, δύο παίκτες που αρέσουν πολύ στο Περιστέρι, ενώ θετικό κλίμα υπάρχει και για τους Λάμπρου και Ζάιρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags