Αποφασισμένοι να φτιάξουν μία ομάδα που δεν θα παλεύει για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ, αλλά θα μπορεί να διεκδικήσει και το κάτι παραπάνω την επόμενη σεζόν είναι στον Άρη, οι οποίοι με χαμηλό μπάτζετ και χωρίς μεγάλα ανοίγματα, θα επιδιώξουν να παρουσιάσουν ένα δυνατό ρόστερ.

Για να το πετύχουν αυτό και έχοντας προφανώς μάθει από τα λάθη του παρελθόντος, οι Κίτρινοι αναμένεται να στηριχτούν σε δανεικούς παίκτες και μάλιστα ήδη ο Θοδωρής Καρυπίδης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις που έχει με τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη προσωπικά.

Κάπως έτσι προέκυψε το ενδεχόμενο δανεισμού του Δημήτρη Μάνου, που έκανε τρομερή σεζόν όντας πρώτος σκόρερ στην Football League με την φανέλα του ΟΦΗ, αλλά του Νίκολα Μαρτίνες, που αν και τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, ακόμα ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντίνος χαφ την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού ως δανεικός, αφού το συμβόλαιο του με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ εκπνέει το καλοκαίρι του 2019. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεωθεί η συμφωνία ούτε και να πάρει ευκαιρία στο Λιμάνι και γι' αυτό ήδη ψάχνουν λύση οι δύο πλευρές.

Ο Μαρτίνες θα ήθελε να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα, καθώς εκτός από τον Άρη έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο Πανιώνιος, ωστόσο με συμβόλαιο που φτάνει στις 300.000 ευρώ, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη.

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να του λύσει το συμβόλαιο και να τον πληρώσει για την επόμενη σεζόν και έτσι θα ψάξουν μία άλλη λύση που θα βολέψει και τους δύο, με τον Αργεντινό πάντως να επιμένει να πάρει την ελευθέρας του.

Δεν πρόκειται για μία περίπτωση που θα τελειώσει τώρα και σίγουρα θα πάρει χρόνο, όμως ο Άρης όσο δεν βρίσκει κάτι καλύτερο, θα περιμένει. Από την πλευρά του ο Μαρτίνες θα ψάχνει ομάδα που θα μπορεί να σηκώσει το συμβόλαιο του, γιατί οι Κίτρινοι είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορούν και εάν δεν βρει, τότε θα σκεφτεί καλύτερα την προοπτική της Θεσσαλονίκης.