Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξτρέμαρος για τον Τίγρη - Φήμη-φωτιά για πρώην του Παναθηναϊκού - Μπαμ με… Βράνιες!
| 2018-06-18 22:33:00

Εξτρέμαρος για τον Τίγρη - Φήμη-φωτιά για πρώην του Παναθηναϊκού - Μπαμ με… Βράνιες!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Εξτρέμαρος για τον Τίγρη - Φήμη-φωτιά για πρώην του Παναθηναϊκού - Μπαμ με… Βράνιες!

Όλα τα λεφτά η μεταγραφάρα, αν κάνει το ντου ο Μελισσανίδης

Όσο δεν κλείνει το θέμα Βράνιες άμεσα στην ΑΕΚ τόσο θα μένουν πίσω άλλες υποθέσεις. Όπως του εξτρέμ για παράδειγμα. Δημοσιεύματα μάλιστα υποστήριζαν, ότι η Ένωση έχει μία φοβερή λύση για την μεσοεπιθετική της γραμμή. Αυτή ακούει στο όνομα του Νίκου Καρέλη.

Η υπόθεση όμως έχει αρκετό παρασκήνιο. Όπως αποκαλύπτουν έγκυρες πηγές στο spordog.gr, η Γκενκ τον κοστολογεί στα 4 με 6 εκατ.Ευρώ. Σε αυτά τα ποσά κυμαίνεται η τιμή του, αυτήν την εποχή και σίγουρα αποτελουν τροχοπέδη για την Ένωση, η οποία είναι ιδιαίτερα φειδωλή στις κινήσεις της.

Υπάρχουν όμως κάποια θετικά σημεία για την ΑΕΚ στην υπόθεση. Πληροφορίες από το Βέλγιο υποστηρίζουν, ότι δεν υπάρχει ακόμα πρόταση για τον Έλληνα εξτρέμ που μπορεί να παίξει και ως περιφερειακός επιθετικός. Στην Γκενκ περιμένουν κανονικά τον 26χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή στην πρώτη της ομάδας για τη νέα σεζόν, η οποία είναι προγραμματισμένη στα τέλη της εβδομάδας.

Το γεγονός, ότι επιθυμούν την πώλησή του αλλά δεν έχουν προς το παρόν προτάσεις στα χέριας τους, ίσως να οδηγήσει τους Βέλγους στο να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Ειδικά αν δεν έχει προκύψει κάποια προσφορά για τον παίκτη μέχρι τον Αύγουστο. Οπότε είναι μία υπόθεση που σίγουρα θα παραμείνει ανοικτή. Αν καταφέρει η ΑΕΚ να τον προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της δεδομένα θα είναι μία πολύ μεγάλη κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όσον αφορά τον Όγκνιεν Βράνιες, το κλίμα είναι θετικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άντερλεχτ. Όπως σας έχει ενημερώσει το sportdog.gr όμως η υπόθεση δεν είναι τελειωμένη. Γιατί σε αντίθεση με αυτά που γράφονται, η Άντερλεχτ δεν έχει ανέβει στα 3,5 Εκατ.Ευρώ. Αν περάσει μάλιστα η Τρίτη χωρίς να υπάρξει συμφωνία, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για την Ένωση, η οποία περιμένει να πετύχει ένα καλό ντιλ, ώστε να μπει ρευστό στα ταμεία της και να πάρουν σειρά και άλλες υποθέσεις του σχεδιασμού.

Το sportdog.gr γνωρίζει πολύ καλά, ότι άνθρωπος της Άντερλεχτ βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και δουλεύει για την εύρεση στόπερ. Με απλά λόγια οι Βέλγοι κυνηγούν εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ναυαγήσει του Βράνιες. Έχουμε δει άλλωστε ουκ ολίγα ναυάγια σε μεταγραφικές περιόδους, κάτι που δείχνει, ότι στη συγκεκριμένη ιστορία όλα παραμένουν ρευστά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags