Facebook Pixel Επιλέγει μεταξύ Κόντε και Πούκι ο ΠΑΟΚ - Τι ισχύει με Ουάρντα και Γαλατασαράι
| 2018-06-18 23:20:00

Ρώσικη ρουλέτα στον ΠΑΟΚ με δύο παικταράδες - Ποιος «τρώει» ποιον - Ανατροπή με «τελειωμένο»

Sportdog Team
Ρώσικη ρουλέτα στον ΠΑΟΚ με δύο παικταράδες - Ποιος «τρώει» ποιον - Ανατροπή με «τελειωμένο»

Ήρεμος... χαμός στην Τούμπα. Τότε θα ξεκαθαρίσει.

Το θέμα της απόκτησης επιθετικού στον ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, αφού στο προσκήνιο παραμένουν ο Τεέμου Πούκι και ο Πέδρο Κόντε.

Πηγές αναφέρουν ότι το ζήτημα θα κλείσει άμεσα, πιθανότατα ακόμα και αύριο, αφού η υπόθεση του σέντερ φορ έχει «τραβήξει» πολύ, κυρίως εξαιτίας της στάσης που τηρεί η πλευρά του Πούκι. Ο Φινλανδός αποτελούσε τον πρώτο στόχο του Δικεφάλου, όμως η μεγάλη καθυστέρηση του στο να απαντήσει στην πρόταση της ομάδας έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στους «ασπρόμαυρους» και -μοιραία- επιπλοκές στην υπόθεση.

Αντίστοιχα, το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει πολλούς πόντους η περίπτωση του Πέδρο Κόντε, για τον οποίο τα σχετικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει στον ΠΑΟΚ.

H πιθανότητα να αποκτηθούν αμφότεροι οι παίκτες φαντάζει μικρή, από τη στιγμή που στο ρόστερ υπάρχει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, συνεπώς ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να επιλέξει άμεσα μεταξύ των δύο.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, φέρεται να μην… τρελαίνεται για τον Κόντε και να προτιμά τον Πούκι συγκριτικά με τον Ισπανό φορ.
 

Τι «παίζει» με Ουάρντα και Γαλατασαράι

Κατά τα άλλα, ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ, ο Αμρ Ουάρντα, είναι πολύ πιθανό να πωληθεί, όπως σας ενημερώσαμε με σχετικό ρεπορτάζ το πρωί.

Μία από τις ομάδες που τον «τσεκάρουν» είναι η Γαλατασαράι, ωστόσο στη συγκεκριμένη υπόθεση το πρόβλημα έγκειται στις σχέσεις των δύο ομάδων.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν τα πηγαίνει πολύ καλά με τη Γαλατασαράι εξαιτίας της αντιπαράθεσης των δύο συλλόγων για τα χρέη των Τούρκων μετά τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες. Συνεπώς, όσο κι αν υπάρχει ενδιαφέρον, ο Δικέφαλος είναι επιφυλακτικός ως προς την «Γαλατά» εξαιτίας του… προτέρου βίου της τουρκικής ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags