Facebook Pixel «Βόμβα» από Μελισσανίδη, φέρνει φορ-όνομα στην ΑΕΚ
| 2018-06-19 09:51:00

Ξαφνική «βόμβα» Τίγρη, όλοι άφωνοι με τον «killer» - Έρχεται και εξτρέμαρος - Αντι-Βράνιες 2 εκατ.

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ξαφνική «βόμβα» Τίγρη, όλοι άφωνοι με τον «killer» - Έρχεται και εξτρέμαρος - Αντι-Βράνιες 2 εκατ.

Τους πιάνει στον ύπνο ο Μελισσανίδης, ρεπορτάζ που τρελαίνει κόσμο.

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, καθώς από εκεί που οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι κοντά στην απόκτηση εξτρέμ, πλέον, όπως αναφέρει και το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ώρας» (δείτε το ΕΔΩ), το «μπαμ» θα γίνει πρώτα στην επίθεση, με την απόκτηση φορ εγνωσμένης αξίας.

Μάλιστα, η «κιτρινόμαυρη» εφημερίδα τονίζει ότι θα πρόκειται για μια μεταγραφή «που θα προκαλέσει πάταγο» και θα είναι ικανή να εκτοξεύσει τα διαρκείας της ομάδας.

Το φοβερό είναι ότι στην Ένωση κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα για την απόκτηση σέντερ φορ, δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό στον Τύπο και, όπως φαίνεται, το όνομα του «εκλεκτού» θα... σκάσει ξαφνικά και πριν τη μεταγραφή του ακραίου κυνηγού που επίσης λέγεται πως βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

«Τελειώνει» του Βράνιες

Σε ό,τι αφορά το σήριαλ της πώλησης του Όγκνιεν Βράνιες, η «κλεψύδρα» αδειάζει για την ΑΕΚ, η οποία καλείται εντός των επόμενων ωρών να αποφασίσει αν θα δεχθεί την πρόταση της Άντερλεχτ.

Οι Βέλγοι, άλλωστε, ξεκινούν την προετοιμασία τους την Πέμπτη και θέλουν να έχουν τον Βόσνιο αμυντικό στη διάθεσή τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα δουλεύουν την απόκτηση κι άλλου στόπερ (έτσι κι αλλιώς δύο θέλουν), με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας να βρίσκεται από χθες στην Αγγλία γι’ αυτό το σκοπό. Κάτι που δείχνει, βεβαίως, ότι βιάζονται να κλείσουν το ρόστερ τους και τις κινήσεις ενίσχυσης της άμυνας.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, σήμερα, ή το αργότερο αύριο, η ΑΕΚ καλείται να «τελειώσει» το θέμα, θετικά ή αρνητικά, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι τελικά οι «κιτρινόμαυροι» θα πουν το «ναι».

Δεν είναι πρώτος στόχος

Σχετικά με την περίπτωση του Αλεξάντερ Μπαρμπόζα (φωτό), είναι αρκετά ακριβή, καθώς η Ρίβερ Πλέιτ τον κοστολογεί στα 2 εκατ. ευρώ. Πάντως, στην ΑΕΚ συζητούν για τον δανεισμό του παίκτη και όντως έχουν κάνει μια προεργασία για τον 23χρονο Βόσνιο αριστεροπόδαρο στόπερ.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι η πρώτη στην «κιτρινόμαυρη» λίστα. Και πιθανόν να μη βρίσκεται ούτε και στην πρώτη τριάδα των στόχων της ΑΕΚ για τον αντι-Βράνιες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags