Facebook Pixel Τρελό πάρε-δώσε Σαββίδη και deal αλά Μαρινάκη
| 2018-06-19 11:45:00

Τρελό πάρε-δώσε Ιβάν στη Superleague - Δίνει και βασικό για τον… φονιά; - Deal αλά Μαρινάκη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελό πάρε-δώσε Ιβάν στη Superleague - Δίνει και βασικό για τον… φονιά; - Deal αλά Μαρινάκη!

Πώς έγινε το «κλεισμένο» deal, τι σχέση έχει με τον... Ολυμπιακό.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Πέδρο Κόντε, για τον οποίο υπάρχει, πλέον, «κλεισμένη» συμφωνία ανάμεσα στην «ασπρόμαυρη» διοίκηση και τον ΠΑΣ Γιάννινα.
 
Είναι ενδεικτικό, μάλιστα, πως στην ομάδα της Ηπείρου ήδη ψάχνουν στην αγορά για φορ και έχουν δώσει σχετική εντολή για να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του Ισπανού φορ, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου.
 
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, στις τελικές συζητήσεις που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τους Θεσσαλονικείς, η διοίκηση του «Άγιαξ» ζήτησε την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη με τη μορφή του δανεισμού. Από τον Δικέφαλο δεν απάντησαν για τη συγκεκριμένη παραχώρηση, αν και δεν αποκλείεται να το σκεφτούν σοβαρά στην πορεία κι όταν θα έχουν αποφασίσει με ποιους επιθετικούς θα πορευθούν τη νέα σεζόν.
 
Το μόνο που απομένει, πλέον, για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal είναι ένα τυπικό «οk» από τον ΠΑΟΚ, το οποίο, πάντως, ακόμα δεν έχει δοθεί. Εξάλλου, στην Τούμπα δεν έχουν μιλήσει μέχρι τώρα με τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται αυτή την περίοδο σε διακοπές και μεθαύριο παντρεύεται. Οπότε δεν αναμένεται να πέσουν άμεσα οι υπογραφές, αν και δεν υπάρχει περίπτωση να «κολλήσει» κάπου η μεταγραφή στις συζητήσεις του Δικεφάλου με τον Ισπανό φορ.
 
Χορηγία αλά… Μαρινάκη
 
Στο μεταξύ, όσον αφορά τη συμφωνία που έκλεισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη Macron, την ιταλική εταιρεία ένδυσης, που έχει το τρίτο μεγαλύτερο brand στην Ευρώπη πίσω από τις Nike και Adidas, αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για εταιρεία που μόλις τον περασμένο Μάρτιο υπέγραψε μεγάλη 5ετή σύμβαση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο αγγλικός Τύπος, το ποσό της συμφωνίας ήταν ρεκόρ για τον αγγλικό σύλλογο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags