Facebook Pixel Sportdog.gr | Πότε «τελειώνει» του Δώνη, η τελευταία εξέλιξη με Κάτσε – Πού… θα πάνε τα 20 εκατομμύρια του Παϊρόζ;
| 2018-06-19 19:39:00

Πότε «τελειώνει» του Δώνη, η τελευταία εξέλιξη με Κάτσε – Πού… θα πάνε τα 20 εκατομμύρια του Παϊρόζ;

Sportdog Team
Πότε «τελειώνει» του Δώνη, η τελευταία εξέλιξη με Κάτσε – Πού… θα πάνε τα 20 εκατομμύρια του Παϊρόζ;

Ο Παναθηναϊκός κλείνει προπονητή και παίκτες.

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που διανύουμε για τον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να οριστικοποιηθεί η πρόσληψη του Γιώργου Δώνη, η οποία έχει καθυστερήσει πάρα πολύ.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά και μέσα στις επόμενες ημέρες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πέσουν και οι υπογραφές.

Η πρόσληψη του Δώνη είναι πολύ πιθανό να συνδυαστεί και με την απόκτηση του Έργκους Κάτσε. Ο Νίκος Νταμπίζας δεν έχει κάνει κάποια νέα επαφή με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο από το Τριφύλλι θεωρούν πως έχουν καταθέσει την καλύτερη οικονομική πρόταση που θα μπορούσαν και πλέον περιμένουν την απάντηση του Δικεφάλου.

Τι θα γίνει με τα 20 εκατομμύρια

Μεγάλη συζήτηση γίνεται για το μπάτζε της επόμενης σεζόν και τι θα γίνει με τα 20 εκατομμύρια ευρώ που πρέπει να βάλει ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ στην επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, εφόσον μπουν αυτά τα λεφτά στα ταμεία του Παναθηναϊκού σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησίας, αυτά δεν αφορούν το μπάτζετ της ομάδας, δηλαδή δεν πρόκειται να αλλάξει με την εισροή χρημάτων στο μετοχικό κεφάλαιο. Προφανώς τα χρήματα θα πάνε για να καλυφθούν διάφορες τρύπες από το παρελθόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags