Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοινώθηκε ο Βράνιες – Τρελή ρήτρα από την ΑΕΚ για να… μη γυρίσει στην Ελλάδα!
| 2018-06-20 20:39:00

Ανακοινώθηκε ο Βράνιες – Τρελή ρήτρα από την ΑΕΚ για να… μη γυρίσει στην Ελλάδα!

Sportdog Team
Ανακοινώθηκε ο Βράνιες – Τρελή ρήτρα από την ΑΕΚ για να… μη γυρίσει στην Ελλάδα!

Η δήλωσή του Βόσνιου για τον Μελισσανίδη και τον κόσμο της Ένωσης.

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα πλέον για την ΑΕΚ ο Όγκνιεν Βράνιες, καθώς η Άντερλεχτ ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός μάλιστα, ήδη φωτογραφήθηκε με την φανέλα των Βέλγων, οι οποίοι τον πλήρωσαν πολύ ακριβά.

Οι κιτρινόμαυροι θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει και ρήτρα ύψους 5 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που άλλη ελληνική ομάδα προσπαθήσει να αποκτήσει τον 28χρονο στο μέλλον!

Παράλληλα, ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση. Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της, Ογκνιεν Βράνιες, στην RSC Anderlecht και ευχαριστεί τον κορυφαίο βελγικό σύλλογο για την ειλικρινή και αρμονική συνεργασία, που υπήρξε, σε όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί και τον Ογκνιεν Βράνιες για την προσφορά του στους 18 μήνες που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας, για την αγωνιστική αφοσίωση και το πάθος που επέδειξε σε κάθε αγώνα και για την καθοριστική συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φίλε Ογκνιεν, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας! Θα τα ξαναπούμε!

Από την πλευρά του ο Ογκνιεν Βράνιες δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις από τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μελισσανίδη και τη διοίκηση, που σεβάστηκαν την επαγγελματική μου επιθυμία για τη μεταγραφή μου στην Αντερλεχτ, όπως και τους υπέροχους φιλάθλους της ΑΕΚ για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Hταν πάντα δίπλα μου και κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όσα ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα μαζί με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και κυρίως θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου οι μαγικές στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ για όλα! Εις το επανιδείν!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags