Facebook Pixel Sportdog.gr | Στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο παικταράς – Τα... έσκασε ο Ιβάν και έγραψε ιστορία (ΦΩΤΟ)
| 2018-06-20 23:32:00

Στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο παικταράς – Τα... έσκασε ο Ιβάν και έγραψε ιστορία (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο παικταράς – Τα... έσκασε ο Ιβάν και έγραψε ιστορία (ΦΩΤΟ)

Περνάει από ιατρικά και υπογράφει στον Δικέφαλο.

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφτασε αργά βράδυ το Τετάρτης ο Λέο Ζαμπά προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα του Δικεφάλου.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός έφτασε λίγο μετά τις 23.00 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου τον υποδέχτηκε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, αλλά και ο Ουκρανός μάνατζερ, Βαντίμ Σαμπλί.

Ο Ζαμπά ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την επικείμενη μεταγραφή του στον Δικέφαλο, την οποία είχε ανακοινώσει από πολύ νωρίς ο Γιώργος Σαββίδης μέσω Instagram.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος, που θα περάσει από ιατρικά και την Πέμπτη θα υπογράψει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το συμβόλαιο του, θα γίνει η ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης θα δαπανήσει συνολικά 5 εκατομμύρια ευρώ για ολοκληρώσει το deal.

Μαζί με τον Ζαμπά, έφτασε και ο Πέδρο Ενρίκε, ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώθηκε και από αύριο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. 

H... υπόσχεση στον κόσμο του ΠΑΟΚ

O Λέο Ζαμπά στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε ενθουσιασμένος για το νέο... βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Γνωρίζω πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ και ότι πάντα έχει ως στόχο το πρωτάθλημα, όπως έκανε και την περσινή χρονιά.

Ο μεγάλος στόχος ωστόσο είναι η Ευρώπη. Από την πρώτη στιγμή έχω δεχθεί πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και θέλω να τους ευχαριστήσω. Ήταν κάτι που είναι αλήθεια ότι δεν το περίμενα.

Η ιστορία του συλλόγου με παρακίνησε να έρθω. Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Για μένα είναι ένα βήμα στην καριέρα μου κοιτώντας το μέλλον γιατί ο ΠΑΟΚ μου προσφέρει την συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις»



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags