Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέος μεταγραφικός χαμός με ΑΕΚ και Ολυμπιακό - Τον «αρπάζει» ο Μαρινάκης - Λέει «ναι» ο Ισπανός
| 2018-06-21 22:55:00

Νέος μεταγραφικός χαμός με ΑΕΚ και Ολυμπιακό - Τον «αρπάζει» ο Μαρινάκης - Λέει «ναι» ο Ισπανός

Sportdog Team
Νέος μεταγραφικός χαμός με ΑΕΚ και Ολυμπιακό - Τον «αρπάζει» ο Μαρινάκης - Λέει «ναι» ο Ισπανός

Θυμίζει Λάζαρο το νέο σενάριο, ποιος… δύσκολος μπορεί να έρθει.

Μεταγραφικός "οργασμός" παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προσπαθούν να βρουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να ενισχυθούν εν όψει της νέας σεζόν.

Μια δύσκολη, αλλά συνάμα και εξαιρετική περίπτωση που ακούστηκε στο ρεπορτάζ της Ένωσης είναι του Τζόελ Κάμπελ, του παίκτη που την σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ.

Οι Κιτρινόμαυροι δεν θα έλεγαν "όχι" για τον Κοσταρικανό εξτρέμ, όμως δεν μπορούν να περιμένουν, καθώς φαίνεται ότι όποιες εξελίξεις για τον παίκτη, θα μεταφερθούν μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα και κάποια πρόταση.

Συν τοις άλλοις, τώρα που δημοσιοποιήθηκε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κάμπελ μοιάζει... αυτοκτονικό να μπει στο παιχνίδι η Ένωση, καθώς τον παίκτη φαίνεται να "ελέγχει" ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει φτάσει πολλές φορές κοντά στο να τον ξαναφέρει στο Λιμάνι. Άλλωστε, ο διεθνής άσος αποτελεί μια από τις συμπάθειες του Βαγγέλη Μαρινάκη, γι' αυτό και δεν λείπει σχεδόν... ποτέ από τα μεταγραφικά ρεπορτάζ των Πειραιωτών.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, πάντα υπάρχει στα υπόψιν η επιστροφή του Χουάν Κάλα, παρότι ο Ισπανός είναι δύσκολος "διαπραγματευτής". Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Ισπανός έφτασε και πέρυσι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ, αφού αποτελούσε εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ, όμως η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν "παίζει" η περίπτωση του Δανού Μπγιόρν Πόουλσεν, ο οποίος συνδέθηκε βάσει δημοσιευμάτων με την ΑΕΚ ως υποψήφιος αντί - Βράνιες.

Όσο για τον Ροντρίγκο Μολέντο, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι "ζεστό" από πλευράς Κιτρινόμαυρων, τουλάχιστον την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags