Facebook Pixel Μεταγραφή-έκπληξη με Μασούρα ο Ολυμπιακός
| 2018-06-22 13:25:00

Θα μείνετε άφωνοι: Μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Ηχηρή επιστροφή και ονόματα... εκατομμυρίων

του Παναγιώτη Νικολάου
Θα μείνετε άφωνοι: Μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Ηχηρή επιστροφή και ονόματα... εκατομμυρίων

Κίνηση που δεν περιμένει κανένας, ποιος βασικός δίνεται δανεικός.

Την ώρα που η ονοματολογία με φερόμενους στόχους του Ολυμπιακού από το εξωτερικό έχει πάρει «φωτιά», οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κάνουν την… έκπληξη και να ανακοινώσουν μία μεταγραφή από την Ελλάδα.
 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο λιμάνι έχουν προχωρήσει αρκετά τις συζητήσεις με τη Λάρισα για την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα. Ο 21χρονος Έλληνας άσος αναμένεται να αποτελέσει τη μία κίνηση ενίσχυσης για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς θα γίνει ακόμα μία, αν και εφόσον αποχωρήσει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.
 
Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, βεβαίως, ένα όνομα που μπορεί να «παίξει» για διάδοχος του Νορβηγού είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, με τον οποίο έχει γίνει ήδη μια προεργασία από την πλευρά των Πειραωτών.
 
Τι ισχύει για Σεμπά
 
Όσον αφορά τα νέα σενάρια περί πρότασης που αφορά την αγορά του Σεμπά, δε φαίνεται να υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο. Ο Βραζιλιάνος έχει ισχυριστεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι έχει φέρει προσφορά για να αποχωρήσει, αλλά ποτέ δεν προχώρησε κάτι σοβαρά. Εξάλλου, το πιο πιθανό είναι ο παίκτης να φύγει φέτος, όχι, όμως, με κανονική μεταγραφή, αλλά ως δανεικός και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.
 
Ματετά, Σίο, Βούκσεβιτς
 
Σχετικά με τα υπόλοιπα ονόματα που υπάρχουν στον Τύπο, ο Ζαν Φιλίπ Ματετά της Λιόν είναι… άπιαστο όνειρο. Αρκεί να αναφέρουμε ότι Μάιντς, που επίσης ενδιαφέρεται για τον 21χρονο επιθετικό, έχει καταθέσει, κατά τη συνήθως έγκυρη «Bild», το... τρελό ποσό των 8 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.
 
Το ίδιο ισχύει και για τον Τζιοβάνι Σιό, τον 29χρονο Ιβοριανό επιθετικό της Μονπελιέ, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλή σεζόν, κοστολογείται στα 2 εκατ. ευρω από τους Γάλλους, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες. Βέβαια, δεν αποκλείεται όντως στο λιμάνι να ρώτησαν για τη συγκεκριμένη περίπτωση, χωρίς, όμως, να σημαίνει πως προχώρησαν και σε πρόταση μόλις αντιλήφθηκαν τα δεδομένα.
 
«Άπιαστος» στόχος θεωρείται και ο Νίκολα Βούκσεβιτς, ο μέσος της Μπράγκα, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και η αξία του, σύμφωνα με το transfermarkt, αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags