Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χτύπημα» Χιμένεθ σε ΑΕΚ και Ουζουνίδη - Πώς θα λήξει η υπόθεση; Δύσκολα να βρεθεί... λύση
| 2018-06-22 22:36:00

«Χτύπημα» Χιμένεθ σε ΑΕΚ και Ουζουνίδη - Πώς θα λήξει η υπόθεση; Δύσκολα να βρεθεί... λύση

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Χτύπημα» Χιμένεθ σε ΑΕΚ και Ουζουνίδη - Πώς θα λήξει η υπόθεση; Δύσκολα να βρεθεί... λύση

Έφυγε, αλλά είναι... ακόμα εδώ. Όλο το παρασκήνιο στο Sportdog.

Στην πρώτη γραμμή βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το θέμα του επιθετικού στην ΑΕΚ, καθώς οι Κιτρινόμαυροι προσπαθούν να βρουν τον παίκτη που ουσιαστικά θα... μπει στα παπούτσια του Σέρχιο Αραούχο.

Οι παίκτες που εξετάζονται είναι αρκετοί, όμως ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα, που ξεχωρίζει είναι αυτό του Αργεντίνου, Εζέκιελ Πόνσε!

Ο 21χρονος επιθετικός είναι στο "στόχαστρο" της Ένωσης, πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση, όμως καθόλου εύκολη, αφού ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Ρόμα, που προ τετραετίας πλήρωσε 7 εκατομμύρια ευρώ στη Νιούελς Ολντ Μπόις για να τον αποκτήσει.

Η υπόθεση του Πόνσε είχε απασχολήσει και πέρυσι την ΑΕΚ, τότε όμως δεν προχώρησε λόγω Λιλ, καθώς η γαλλική ομάδα τον απέκτησε από την Ρόμα με την μορφή δανεισμού. Μάλιστα, με την γαλλική ομάδα "έγραψε" γεμάτη σεζόν με 32 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το ενδιαφέρον της Ένωσης κρατείται "ζεστό" για τον Πόνσε από την εποχή που ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή των Ρωμαίων, Μόντσι και παρότι ο Ισπανός κόουτς έχει αποχωρήσει από τους Κιτρινόμαυρους, η "κολλεγιά" με τους "τζαλορόσι" διατηρείται, αν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν φαίνεται να είναι και πολύ σύμφωνος με αυτή την... κατάσταση.

Πάντως, δεν παύει η περίπτωσή του να είναι πολύ δύσκολη, εντούτοις, εφόσον η ΑΕΚ τον έχει στους στόχους της, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags