Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ρουκέτες» από Θεσσαλονίκη: «Θα πουλήσει Ζαμπά - Υστερεί ο Χατσερίδης - Πάρτε αυτόν... χθες»
| 2018-06-24 11:25:00

«Ρουκέτες» από Θεσσαλονίκη: «Θα πουλήσει Ζαμπά - Υστερεί ο Χατσερίδης - Πάρτε αυτόν... χθες»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Ρουκέτες» από Θεσσαλονίκη: «Θα πουλήσει Ζαμπά - Υστερεί ο Χατσερίδης - Πάρτε αυτόν... χθες»

Ο Κ. Αποστολίδης σε μια συνέντευξη-φωτιά στο sportdog.gr.

Ικανοποιημένος με τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τις οποίες έχει κινηθεί ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Κούλης Αποστολίδης. Ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου μίλησε στο sportdog.gr για τα μεταγραφικά και τόνισε, ότι περιμένει να δει τις νέες προσθήκες μέσα στο γήπεδο. 

Παράλληλα σχολίασε την κλήρωση των προκριματικών του Champions League, η οποία έφερε στον δρόμο των Θεσσαλονικιών τη Βασιλεία. 

Ποια είναι η άποψή σας για τον Λέο Ζαμπά;

«Ο Ζαμπά είναι ένας πιτσιρικάς, οπότε τον θεωρούμε επένδυση, από τη στιγμή κιόλας που θα δαπανηθούν αρκετά λεφτά. Προφανώς τον έχουν παρακολουθήσει και τους ενδιέφερε. Αν είναι όντως αυτό που λένε ότι είναι, πρέπει να δώσει σημαντικά στοιχεία στον ΠΑΟΚ».

Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό για τον Βραζιλιάνο, ότι ειναι τρίτος γρηγορότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Αυτό πόσο θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ;

«Το άκουσα. Το θέμα είναι ότι αν έχει τα στοιχεία που λένε, θα βοηθήσει και θα μπορεί στο μέλλον να γίνει μία καλή πώληση. Θα ήθελα να τον δω και αγωνιζόμενο για να βγάλω συμπεράσματα».

Η προσθήκη του Χατσερίδη είναι ικανοποιητική;

«Από τη στιγμή που έδωσε ο Λουτσέσκου το ΟΚ σημαίνει ότι ήθελε έναν κεντρικό αμυντικό με αυτό το σωματότυπο. Εγώ μόνο με την ΑΕΚ τον έχω δει αγωνιζόμενο. Είναι έμπειρος, δυνατός και ψηλός. Στην ταχύτητα υστερεί».

Με την ΑΕΚ δεν ήταν καλός όμως...

«Μία σεζόν έχει πολλά παιχνίδια. Δεν είναι μόνο τα ευρωπαϊκά. Οπότε δικαιολογείται να είχε κάνει μία κοιλιά».

Ο ΠΑΟΚ κυνηγά την περίπτωση Πούκι. Σας αρέσει ως επιθετικός;

«Είναι καλός παίκτης. Το γεγονός, ότι καθυστερούν οι διαπραγματεύσεις δείχνει, ότι ο παίκτης έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες και θέλει να επιλέξει την καλύτερη. Αν έρθει θα είναι μία δυνατή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

Έχουν ακουστεί για τον ΠΑΟΚ και άλλοι επιθετικοί, όπως ο Κόντε και ο Μπεργκ. Δεν θα ήταν καλύτερο για τον Δικέφαλο να πάει σε δοκιμασμένες λύσεις;

«Εγώ το έχω πει για τον Κοντέ, θα ήταν πολύ χρήσιμος στον ΠΑΟΚ. Γιατί ό,τι έχει να δώσει, θα στο έδινε από... χθες. Έδειξε τι μπορεί να προσφέρει. Από εκεί και πέρα ο Πούκι είναι καλός παίκτης. Μπαίνουν όμως και θέματα προσαρμογής και διάθεσης. Στις μεταγραφές δεν χωρούν πολλές κριτικές αυτήν την περίοδο. Ο προπονητής και το επιτελείου υποτίθεται ότι έχουν βάλει κάτω όλες τις παραμέτρους και ξέρουν πως να πράξουν. Οπότε αυτό που λέω είναι, ότι όλα θα φανούν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν».

Πώς σας φάνηκε η κλήρωση με τη Βασιλεία;

«Εγώ προτιμούσα τον Άγιαξ. Αυτόν ήθελα. Πολλά πράγματα όσον αφορά την πρόκριση θα εξαρτηθούν από τη δική μας ομάδα. Το γεγονός, ότι παίζουν μέσα στην Τούμπα το πρώτο παιχνίδι, είναι υπέρ του ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολη αντίπαλος. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει συνεχώς σε ομίλους του Champions League. Είναι μία ομάδα με εμπειρίες. Αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πλέον σε ένα επίπεδο και μπορεί να κοντράρει στα ίσια. Στα δύο παιχνίδια θα παίξει ρόλο και η τύχη. Θεωρώ, ότι οι πιθανότητες είναι 50-50».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags