Facebook Pixel Sportdog.gr | Άλλαζουν όλα στον Ολυμπιακό, σάρωμα παντού - Έτσι κόβουν την όρεξη σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ
| 2018-06-24 17:26:00

Άλλαζουν όλα στον Ολυμπιακό, σάρωμα παντού - Έτσι κόβουν την όρεξη σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ

του Παναγιώτη Νικολάου
Άλλαζουν όλα στον Ολυμπιακό, σάρωμα παντού - Έτσι κόβουν την όρεξη σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ

Σχέδιο-έκπληξη στο λιμάνι, ποιους παίρνει η μπάλα.

Καλοκαίρι αλλαγών σε όλους τους τομείς είναι αυτό που διανύουμε στον Ολυμπιακό, καθώς όπως σας έχει γράψει ξανά το Sportdog.gr, οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει και προχωρούν ένα πλάνο με πολλές ανακατατάξεις που αφορά τόσο την πρώτη ομάδα όσο και την Ακαδημία.

Ήδη άλλωστε έχουν απομακρυνθεί προπονητές από τις «μικρές» ομάδες των Ερυθρολεύκων και γίνονται συζητήσεις για τους αντικαταστάτες τους από Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν και λύσεις συμβολαίων αρκετών ποδοσφαιριστών από την Κ-20.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, οι αποχωρήσεις των πιτσιρικάδων ίσως ξεπεράσουν και τις δέκα και πρόκειται μάλιστα για παιδιά, που είχαν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια με τον Ολυμπιακό. Ήδη ανακοινώθηκαν τα «αντίο» των Γιάννη Βάρκα, Κώστα Κηπουρού, Δημήτρη Τασιούλη, Στάθη Λάμπρου και Κωνσταντίνου Κιρτζιαλίδη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και συνέχεια.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν για αρκετά χρόνια στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και οι οποίοι φεύγουν με απαραίτητη όμως προϋπόθεση, στο έγγραφο της λύσης συνεργασίας τους να υπάρχει ο  όρος που προβλέπει πως για την επόμενη σεζόν (για άλλους διετία), δεν επιτρέπεται να υπογράψουν σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό!

Στο Λιμάνι, παρότι πήραν την απόφαση να αποδεσμεύσουν τους συγκεκριμένους παίκτες, συνεχίζουν να έχουν εξαιρετική άποψη για το ταλέντο τους και γι' αυτό δεν είναι πρόθυμοι να τους… χαρίσουν στις άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες. Πρόκειται άλλωστε για «δικά τους παιδιά» και εφόσον κάποιος ξεχωρίσει στη νέα του ομάδα, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags